12 февруари 2019

Двете странни същества от килера

Поредната странна и доста страшна история, която превеждам от Phantom and Monsters.

Това се случи преди около 13 години. Близнаците ни бяха на 1 годинка и спяха в отделна стая. Една нощ ни събудиха техните писъци. Ние изтичахме при тях и те ни обясниха до колкото можеха, че от килера за дрехи в тяхната стая са излезли един човек без глава и един друг с глава на кон. Вратата на това помещение действително беше отворена. Ние успокоихме децата, отново ги приспахме и затворихме килерската врата. Много не се замислихме за този случай.

Няколко нощи по-късно отново се случи същото. Децата бяха изпаднали в истерия, плачеха докато ни обясняваха за човека без глава и за човека с конска глава. Ние си помислихме, че може би някое от децата или и двете някак си успяват да слязат от детското креватче и да отворят вратата, не е невъзможно. Останалото е плод на тяхното въображение. Затова затиснахме вратата на килера с единият от креватите. Малко по-късно същата нощ ние се събудихме отново заради звук от силен удар и детски писъци. Затичахме се към детската стая, нейната врата към коридора висеше на едната си панта. Вътре креватчето, с което бяхме затиснали килера, беше преместено чак до обратния край на стаята. Вратата на килера беше отново отворена! Две едногодишни деца не могат да направят това! Затова преместихме близнаците и те повече никога не спаха в тази стая.


Коментар Г.Б.: С физическа сила децата не могат да направят такива поразии, но дали не са използвали някаква психическа енергия. Неосъзната телекинеза може би.ПОДОБНИ СТАТИИ:
Прокълнатите играчки - случаи на натравяне?

1 коментар:

  1. не знам на каква възраст децата проговарят, но 1 година не е ли твърде рано за толкова сложни обяснения?

    ОтговорИзтриване