13 февруари 2019

Хора живеещи тайно в домовете на други хора - ч. 2

През 2012 жена на име Трейси (фамилията не се споменава) от Южна Каролина си мисли, че единствените обитатели на къщата, в която живее, е тя и петте и деца (пет деца и самотна майка?!). Скоро обаче тя започва да чува странни звуци идващи от тавана. Тропането е толкова силно, че понякога падат гипс и пирони. Трейси и двама от синовете ѝ правят проверка на таванското помещение, но не намират нищо подозрително. На следващият ден идва и племенникът на Трейси, който също се качва на тавана в опит да установи причините за тропането. Първоначално и той не намира нищо. Не се отказва обаче и започва да се рови в най-забутаните краища на помещението. Намира кой е отговорен за шумовете. В крайна сметка това се оказва, че не е полтъргайст или някакво същество с конска глава (като онова, което описах във вчерашната статия), а един от бившите гаджета на Трейси. Не е споменато изрично, но май той не е баща на нито едно от петте деца на жената. Явно тя освен много деца е имала и много бойфрендс. Типична американска реднек история.

Когато мъжът е разкрит от племенника, той набързо се изнася от къщата усмихвайки се. При бягството си зарязва всичките си принадлежности - снимки, играчки, касети и няколко чаши с изпражнения и урина (снимки, играчки и касетки - не е много характерно за възрастен мъж да колекционира такива неща). В последствие се установява, че от там където се е настанил на тавана е можел да наблюдава през малка дупка спалнята на Трейси и вероятно е виждал тя какви ги върши с най-новите си приятели.

От кога точно бившият е живеел на тавана не е ясно. Вероятно се е самонастанил веднага след като наскоро е излязъл от затвора, където е излежал 90-дневна присъда за кражба на превозно средство.

Източник

Звучи като комедиен разказ, но тази история е самата истина! Както се казва - големи селинджъри! Сега може би разбирам защо не споменават фамилията на жената. Между другото тази история ми напомни, че американската реднек култура (демек селяния) е единственият сериозен претендент, който може да измести руските алкохолни герои от първото място в класацията по простотия. Няма връзка със статията, но ето две видеа, които точно характеризират "духа на провинциална Америка".

Първото е качено преди няколко години в Ютюб:А второто е по-скорошно и наскоро го сложих и в Фейсбук страницата на Мистерика:


1 коментар:

  1. Никой не е по-велик от руснаците! Хамериканците никога няма да са им конкоренция!

    Православен християнин!

    ОтговорИзтриване