03 януари 2019

Досиета 2018: небесни и звукови феномени

В първата статия от обзора за миналата година разгледах космическите събития, сега слизам едно ниво по-надолу - в земната атмосфера.

И през 2018 в различни точки на света бяха записани проявления на така наречените "тромпети на апокалипсиса" - необясними звуци идващи сякаш от небето над нас. Още от първите дни на януари хора започнаха да качват такива клипове.И светлинни феномени не липсваха. В нощта на 4 април жителите на графство Оксфордшир, Англия са били озадачени от странно синьо сияние в небето. Някои хора не са видели едно сияние, видели са две - подобно на очи наблюдаващи ги отгоре. Не е ли зловещо? Направо да ти се смръзне кръвта... (Източник)


Една мистерия от лятото. На 20 юли посред бял ден над няколко села и градове в Елено-Битантайския и Жиганския региони на Якутия се спуска нещо като мъгла, нещо като прашен облак. Слънцето напълно е скрито, а хората трябва да палят лампите в домовете си, за да виждат. Някои от жителите на засегнатите селища описват странният облак като жълтеникав, а други като червен. Почти веднага с появата на това неочаквано затъмнение, са се появили и конспирациите и слуховете. Някои граждани вярват, че руските военни са провели някакъв експеримент в атмосферата - с ракети, експлозиви или дори химически вещества и това е причината за спусналата се мъгла. Други смятат, че в атмосферата всъщност е избухнал метеорит и неговите прахови частици са закрили Слънцето. Трети мъдро заключават, че "това може да е дело само на извънземните". Във връзка с тази последна теория - поне няколко човека твърдят, че малко преди "облакът" да се появи, са видели светлинни проблясъци в небето (НЛО?). Властите имат друго обяснение - мракът е причинен от горски пожари върлуващи на стотици километри от засегнатите селища. (Източник)


Тромпети на апокалипсиса от август:

И нещо от есента. Това видео е заснето от борда на самолет пътуващ от Чикаго за Ню Йорк. Датата е 29 октомври. Възможно ли е наистина да е портал към друг свят?ПОДОБНИ СТАТИИ:
Мистериозна сеизмична вълна е обиколила Земята + други феномени

Няма коментари:

Публикуване на коментар