15 януари 2019

Досиета 2018: създания

Животни, криптиди, паранормални същества.

Тази снимка се появи в началото на миналата година. Гигантски глиган се разхожда по улиците на Хонг Конг. (Източник)


Следва видео на мистериозното морско чудовище, което бе изхвърлено на плаж в Джорджия, САЩ.През изминалата година имаше доста видеа с призрачна активност. За достоверността им обаче нищо не мога да кажа.

За разлика от други подобни клипове, за това видео не е установено къде е заснето - в кой град или поне в коя държава. Единствено се посочва, че часът е бил 2 през нощта на 17 март.А дали един изчезнал вид животно се е завърнал? Занзибар е остров намиращ се близо до източния бряг на Африка. Дълги векове на него е живял местен вид леопард. Но преди четвърт век той изчезва заради човешката простотия и невежество. Местните хора го преследват и изтребват защото смятат, че "злите шамани" използват животното за своите тъмни дела. Екип от "Animal Planet" засне някакво животно което удивително много прилича на изгубения вид. (Източник)А това е снимка на огнената птица, която бе заснета през лятото в американския природен парк Йелоустоун (източник).


Не мога да пропусна моите любими животни - мравките. През 2018 за първи път бе заснета мравка, която краде диамант.Завършвам с видео появило се в края на годината. Зловеща фигура заснета от охранителна камера.ПОДОБНИ СТАТИИ:
Езерни чудовища, които не са подобни на Неси - част 2
Езерни чудовища, които не са подобни на Неси - част 3
Езерни чудовища, които не са подобни на Неси - част 4

Няма коментари:

Публикуване на коментар