14 декември 2018

НЛО и училищата - част I

Приема се, че точно определени места се свързват с точно определени феномени. Например в езерата могат да се завъдят водни чудовища като Неси, в гробищата пък се навъртат духове и т.н. (странична забележка - гробищата изглежда привличат и извънземни, прочетете тази моя статия от 2013 - НЛО и гробищата. Интересно, как ли се спогаждат привидения и извънземняци?!)

Не сте очаквали обаче, че едни толкова "обикновени" места като училищата също може да представляват интерес за посетители от други измерения или други планети. А вие си мислехте, че даскалката ви по математика е най-голямото зло в училище :D Всъщност връзката между училищата и извънземните не ме учудва. Първо децата са с "по-утворен" ум и по-лесно забелязват странните неща. Второ много от така наречените "отвличания от извънземни" започват още от ранна възраст.

Ако става за въпрос, една от първите читателски истории, които получих когато създадох Мистерика, се бе разиграла именно в едно училище:


След това кратко встъпление започвам с първия случай от настоящата нова поредица.

Годината е 1994. Точно 62 деца от началното училище в Ариел, Зимбабве си играят на двора. Всички те чуват пронизващ пищящ звук след което последва изблик на светлина. Децата виждат как сребристо НЛО се приземява недалеч от тях. Няколко извънземни излизат от апарата. Децата биват парализирани и не могат да се помръднат. Всички гледат в големите черни очи на извънземните без да могат да откъснат поглед. В умовете на учениците започват да се проектират различни изображения, така извънземните говорят с тях. Едно момиче в последствие ще разкаже как извънземните са ѝ обяснили, че хората не се грижат за планетата и светът ще свърши. Вижда умиращи дървета и изчерпващ се кислород.

След като извънземните отлитат, децата отново могат да се движат. Уплашените малчовци започват да викат и побягват към сградата на школото. Учителите излизат, но не виждат нищо, НЛО-то е отлетяло вече.

В последствие един известен психиатър от Харвард ще посети това африканско училище. Д-р Джон Мак разпитва децата и дори ги кара да му нарисуват какво са видели. Рисунките са подобни. Доктор Мак е с голям опит и твърди, че може да усети кога някой лъже или се самозаблуждава. В случая не долавя нищо такова. Изглежда наистина се е случило нещо странно в училищния двор.

Децата порастват, но дори и като възрастни продължават да държат на историята си. Никой не казва, че са се наговорили и всичко са измислили.

ИзточникПОДОБНИ СТАТИИ:
Изцеден от деца с черни очи
От архивите: децата от семейство Меридет

2 коментара:

  1. Аз също не харесвам даскалицата по математика :)

    ОтговорИзтриване
  2. Според мен има връзка между децата с черни очи и посещенията на НЛО в гробищата. Извънземните ловуват злонамерени души, духове, полтъргайсти, демони и други подобни. С цел инкарнирането им в телата на чернооките създания.

    ОтговорИзтриване