10 ноември 2018

Изцеден от деца с черни очи

Това е историята на човек на име Мартин, който живее в американския щат Оклахома. Случилото се е от март 2011.

Мартин е шофьор на камион правещ дълги курсове. Той тъкмо се е бил завърнал у дома си след като две седмици е бил по пътищата на Америка. Предстоели му два дни почивка. Вечерта обаче, около 20:30 някой потропал на вратата. Мартин дори не погледнал през шпионката, бил сигурен, че това е съседът му, който му събира пощата, докато отсъства. Вместо това на прага стоели две деца на около 11-12 години, момче и момиче. Мартин веднага забелязал огромните им изцяло черни очи. Преди този случай, човекът не бил чувал за така наречените "деца с черни очи", а и въобще не бил фен на паранормалното.

Момичето казало, че са бездомни и имат нужда да ядат нещо, произнесло тези думи с равен механичен глас. След това взело да ги повтаря отново и отново. Мартин изпаднал в нещо като хипноза, по-късно само така може да си обясни защо не е тряснал вратата на момента. Следващото, което човекът помни е, че децата са вече в дома му - във всекидневната. Мартин седи на дивана и няма спомен как се е добрал до там. В този момент момичето казало една единствена дума - "яж". Веднага Мартин се почуствал страшно зле, освен това го обзел голям глад - все едно не бил слагал нищо в устата си от дни. Двете деца гледали втренчено в него, а той отпадал все повече и повече, сякаш източвали енергията му.

След няколко минути децата си тръгнали държейки се за ръце. Някак си Мартин успял да се завлече в спалнята си където изпаднал в дълбок сън. Не се събудил до следващия следобед. През следващите 3-4 дни бил изключително болен.

Източник


3 коментара:

  1. Тези деца познати, като" децата с черните очи " са демони ,които не са били гладни ,а са искали просто да му отнемат енергията и да го убият :(!!!

    ОтговорИзтриване
  2. И аз мисля,че децата с черни очи с нещо като демони просто приемат формата на дете считайки че по този начин ще изглеждат невинни и хората ще попадат по-лесно в капана им но явно се е получил обратния ефект.

    ОтговорИзтриване