01 август 2018

Градски легенди от ОАЕ - част IV

На всякъде по света да изхвърлиш боклука е досадно задължение. Не стига разкарването и гадната миризма от контейнера, ами понякога нещата са придружени и от допълнителни екстри, поне според настоящата градска легенда от Обединените арабски емирства. Историята разказва, че една утрин един човек отивал да изхвърли боклука, когато забелязал цяла тайфа улични котки събрала се около един от контейнерите. Тогава не обърнал особено внимание на това, изхвърлил отпадъците и се прибрал. По-късно през деня решил да разходи кучето си и отново видял, че този контейнер е пълен с котки.

Кучето изплашило котките, а междувременно човекът осъзнал, че миризмата, която се разнася, не е обичайна. Решил да провери източника ѝ. Това което открил в една черна найлонова торба направо го ужасило - от нея се подавал човешки крак. След като дошла полицията тя открила и останалите части от човека в няколко отделни плика.

Твърди се, че на няколко пъти така са откривани нарязани хора в контейнерите за боклук. А най-ужасяващото от всичко? Изглежда поне някои от историите са верни!

Източник


ПОДОБНИ СТАТИИ:
Енциклопедия на невъзможното: феноменът "Джесика"
Жена се появява жива и със същите дрехи година и половина по-късно
Дали едно странно самоубийство ще разреши случая със серийният убиец известен като Зодиак?

Няма коментари:

Публикуване на коментар