04 август 2018

МИСТЕРИКОН (4 август 2018)


Бигфут плюска мечки?

Това анонимно свидетелство е публикувано в Интернет, не бих повярвал в историята твърде много, но все пак е интересен разказ.

"Аз съм професионален следотърсач и преди време работех за горската служба на САЩ, затова и не искам да се публикува името ми. През юни 2016 имах за задача да преброя мечките в планините на щата Вашингтон. Там за първи път срещнах това, което горските наричат "северноамериканска горила". Сутринта на 4-ти юни открих големи следи около Болд Игъл Ридж и реших да ги проследя. Стигнах до Кадет Крийк, тук се носеше воня на смърт.

Видях голямо животно от другата страна на потока, едва можех да повярвам на очите си. То издаде смразяващ кръвта писък, след това се наведе и вдигна от земята трупа на голяма мечка, метна я на рамо и изчезна сред дърветата. Имаше невероятна сила.

По онова време имаше спад в популацията на черни мечки в региона. Дали съществото (вероятно повече от едно) не бяха причината?"

Източник

~~~~ o ~~~~ o ~~~~ o ~~~~

Читателски НЛО снимки

Ето какво получих през миналия месец като читателски истории.

"Днес (21 юли) в Русе се изсипа проливен дъжд за 30 мин. Една жена беше снимала небето преди дъжда и беше качила снимките в една русенска група във фейсбук- Русенци. На последната от трите снимки забелязах два странни обекта в небето. Може да разгледате сами. Въпросните снимки са от квартал Чародейка.""Ето я пълната история: Беше 15:37 часа днес (23 юли). Навън валеше но по едно време спря и реших да щракна небето. Отначало нищо но после се загледах по внимателно видях НЛО-то на снимката. Случва се в квартал Люлин а планината на заден фон е Витоша."Не, че искам да съм скептик, но на първата снимка според мен са заснети капки вода върху стъклото на прозореца откъдето жената е снимала небето. А втората снимка е дигитална измама.

~~~~ o ~~~~ o ~~~~ o ~~~~

The Pack (1977)

Още един филм, който е толкова посредствен и лош, че чак се е превърнал в класика.~~~~ o ~~~~ o ~~~~ o ~~~~

Избрано от българските медии

Археологията е супер!

Кораб на 2300 години намериха морски археолози край българския бряг

Откриха царска тракийска гробница в село Маноле

~~~~ o ~~~~ o ~~~~ o ~~~~

Избрано от българския туитър


А това е много точно казано относно наводненията в България (а и не само):


ПОДОБНИ СТАТИИ:
МИСТЕРИКОН (7 юли 2018)
МИСТЕРИКОН (15 юли 2018)
МИСТЕРИКОН (21 юли 2018)

1 коментар:

  1. За НЛО снимките: Ок първата може да са капки вода но втората защо да е дигитална измама? Изглежда ми истинска

    ОтговорИзтриване