12 август 2018

МИСТЕРИКОН (12 август 2018)


Извънземните крадат патици

Наскоро една австралийка е обвинила извънземните за това, че няколко нейни патици са изчезнали мистериозно. Самите изчезвания обаче са се случили още през месец май. Засегнатата жена се казва Деси Френд (яко име, а? Но не е толкова звучно като "баба Дора" например). По нейните собствени думи патиците са изчезвали една по една в продължение на две седмици, а не всичките на веднъж. Странното е, че няма никакви следи от взлом в помещението им. Диви кучета не биха могли да влязат, защото жената има сигурни кучета пазачи. Змия пък не би могла да изяде цели 8 патици за толкова време. Другите птици във фермата на Деси, кокошките и един петел, не липсват.

Източник

Това да обвиняваш извънземните за такива неща, не се харчи вече. Друго си е да хвърлиш вината върху Сорос и Европейския съюз. Ако Приятелката Деси (фамилията Френд значи приятел) бе обвинила тях, веднага щяха пред фермата ѝ да се изсипят една камара хора да защитават патиците, без значение дали въобще могат да различат патица от гъска или поне от пуйка. Някой ще свири родолюбиви песни на гайда, ще тропнат едно хорце...А сега кой ще и обърне внимание с тия извънземни?! Ясно е, че лично Сорос се е врял в патичарника да крадне птиците за сатанистките си ритуали!

~~~~ o ~~~~ o ~~~~ o ~~~~

The Stuff (1985)

Все съм попадал на странни злодеи, чудовища и отрицателни герои във филмите на ужасите, ама на зли кофички кисело мляко не бях попадал. Не знам нарочно ли са го целяли, но това е една уникално лоша, та чак гениална пародия.~~~~ o ~~~~ o ~~~~ o ~~~~

Избрано от Туитър
~~~~ o ~~~~ o ~~~~ o ~~~~

Избрано от медиите

Сериалът по Стивън Кинг “Касъл Рок” с премиера на 2 август

Вече го има в Замунда (Castle Rock), но май това са епизоди без превод.

Иначе за пореден път:

Учени разкриха тайната на Бермудския триъгълник

До следващият път, когато ще разкрият тайната на знаменития триъгълник

~~~~ o ~~~~ o ~~~~ o ~~~~

ВИДЕО: странно същество дебне бивол в Канада

Вероятността за измама е голяма.ПОДОБНИ СТАТИИ:
МИСТЕРИКОН (29 юли 2018)

Няма коментари:

Публикуване на коментар