16 юли 2018

Фантоми с технологични костюми - част I

Кинула, Финландия. Датата е 2 февруари 1971, 20:00 ч. Две жени, Синика Куитинен и госпожа Манинен пътуват с кола по пуст провинциален път, когато странна светлина минава над автомобила им. Миг по-късно пред возилото притичва още по-странно същество. Създанието е едва 90 сантиметра и е облечено с някакъв зеленикаво-кафяв костюм, има и шлем. Придвижва се на големи подскоци, сякаш е почти неподвластно на гравитацията.

Три дни по-късно, на 5 февруари, двама дървари - Питър Алиранта и Еско Юхани Снек виждат същото същество. Преди това виждат как някакъв неидентифициран летящ обект се спуска над дърветата и каца на малко разчистено пространство сред гората. От апарата се спуска облеченото в зелено създание. Изглежда то разполага с някаква анти-гравитационна технология, защото съвсем плавно се приземява на снега.

След няколко секунди съществото започва да се приближава към хората с големи грациозни подскоци. Дървосекачите обаче не помръдват и затова извънземното се завърта и тръгва обратно към кораба си. Това дава кураж на Алиранта и той тръгва да го преследва.

Когато създанието стига до НЛО-то, то започва да се издига към него, но Алиранта успява да го хване за крака. Веднага човекът усеща силна болка като от опарване в ръката си, това го кара да пусне извънземния. Съществото се прибира в кораба, който отлита в нощта. Двамата дървосекачи са дезиорентирани и частично парализирани поне час след тази среща, а изгорената ръка на Алиранта ще се възстанови едва след месеци.

Източник


ПОДОБНИ СТАТИИ:
Свръхстранни срещи със същества - част III
Свръхстранни срещи със същества - част IV

Няма коментари:

Публикуване на коментар