27 юни 2018

Свръхстранни срещи със същества - част III

Лятото на 1975. Том Деркоул (Tom D’Ercole) е гимназиален учител в Ню Йорк и му предстои да преживее най-странното събитие на своя живот. Той се събужда в своя дом в Лонг Айлънд в една съвсем нормална слънчева утрин. Поглежда навън и вижда съвсем малко, на пръв поглед нормално, макар и доста тъмно облаче, което се носи към дома му. Скоро обаче Деркоул осъзнава, че нещо не е наред с това "облаче". То се движи СРЕЩУ вятъра, тоест би трябвало не да се приближава, а да се отдалечава от дома му.

"Облачето" вече е над дома на даскала. То се движи напред-назад над покрива на къщата като в същото време сменя и формата си - от кълбо с размерите на баскетболна топка през овоид (яйце) до абстрактно тъмно "нещо". Размерът му е нараснал на 2 метра.

И сякаш нещата до тук не са достатъчно странни, те стават мега удивителни. На тъмната маса се оформя уста, която "вдишва" след което изплюва някаква течност върху смаяния учител. В следващият миг "облакът" изчезва сякаш никога не го е имало. Деркоул се опитва да запази доказателствата за своята странна среща като поставя мокрите си дрехи в затворен плик. Той ги дава за анализ, но се оказва, че това е вода и нищо друго.

Източник


ПОДОБНИ СТАТИИ:
Риби падат от небето в Иран

Няма коментари:

Публикуване на коментар