25 юни 2018

Свръхстранни срещи със същества - част II

5 април 1966, Кати Рийвс (16 г.) и нейна приятелка се разхождат вечерта по черен път в покрайнините на малкото градче Нюпорт, намиращо се в Орегон, САЩ. Внезапно и двете ги обзема чувството, че някой ги следи. Първоначално решават, че някой си прави шега с тях и просто иска да ги изплаши, дори различават нещо като слаб лъч от фенерче в мрака.

Момичетата забързват ход и дори хвърлят няколко камъка назад в тъмното. Продължават обаче да чувстват, че някой ги следва. По едно време се обръщат и това, което са взели първоначално за лъч от фенерче изведнъж се превръща в мощен светлинен стълб. Към тази светлина се прибавят още и още лъчи. Децата успяват да различат някакъв куполообразен апарат насред светлината, около който се вие нещо като дим или мъгла.

Вече ужасените момичета се втурват да бягат, но скоро осъзнават, че пътят им е блокиран от три неземни същества. В последствие ще ги опишат като създания без ръце и глави, по-скоро приличащи на движещи се пънове с паешки крака. На всичкото отгоре съществата са облечени в някакви многоцветни дрехи. За щастие тези невероятни образи сякаш не се интересуват от земните девойки, те минават покрай тях и се насочват към апарата насред светлините.

Този случай привлича доста внимание по онова време и е отразен в различни предавания и книги.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар