12 юни 2018

Автомобилите на мъжете в черно - част II

Предполагам ще се зачудите как така тази статия е "част втора", след като не сте забелязали в последните дни да е излизала "част първа". Това е така, защото настоящият материал е продължение на статия излязла през далечната 2012:


Прочетете, ако искате първо горните истории, преди да продължите с настоящите, които са още по-странни.

Малък град в щата Минесота, САЩ. Годината е 1975 и един човек си кара колата по пуст път, когато го застига черен кадилак, който почти го изблъсква от шосето. Пострадалият веднага дава газ и се втурва да преследва грубиянина. Тогава с изненада вижда как кадилака се издига във въздуха след което изчезва от полезрението.


А следващият случай е разказан от Ник Редфърн и се отнася за добрата негова приятелка Трейси Остин, която също е паранормален изследовател.

Септември 1999. Трейси присъствала на паранормална конференция в Лийдс, Англия, където срещнала Бриджид Баркли, добре известна във Великобритания контактьорка с извънземни. Бриджид разказала много случаи, в които е била следвана от мъже в черно, черни коли или черни хеликоптери. Трейси била силно впечатлена.

Няколко дни по-късно изследователката и нейна приятелка тръгнали с автомобил към Пица Хът. Пътували от Чешир към Стафордшър. Когато вече влизали в Стафордшър забелязали, че в отсрещната лента се движи стар черен линкълн. Това е типично американска кола и е малко вероятно да я видиш насред Англия. Именно заради това Трейси решила да се загледа по-добре в шофьора. Само дето не забелязала никой да седи зад кормилото! Освен това колата нямала регистрационен номер.

Зад линкълна се движели още няколко коли - нормални модели със шофьори, но тези хора сякаш били "изключени", в транс. Сякаш черният автомобил най-отпред ги бил повел на някъде.

След като странната процесия отминала, приятелката на Трейси попитала "Забеляза ли как тази кола се движеше?!"

Трейси я попитала какво има в предвид и приятелката ѝ казала, че сякаш гумите на линкълна не докосвали въобще земята. Трейси не била забелязала това, защото се опитвала да види кой шофира този автомобил. Тя и до днес се чуди дали странната среща има нещо общо с това, че само няколко дни преди това Бриджид Баркли и била разказвала странни истории за коли в черно.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
НЛО наблюденията на д-р Алън Хайнек
Страшен НЛО / Бигфут случай от 1973


Няма коментари:

Публикуване на коментар