14 юни 2018

Мъже в черно и мистериозните бумтежи

Мистериозните мъже в черно по принцип се асоциират с наблюденията на НЛО. Те обикновено идват да тормозят очевидците видели странни обекти в небето. Има обаче и случаи при които "мъжете в черно" са притеснявали хора станали свидетели на други феномени или дори такива, които не са се сблъсквали с нищо паранормално. Ето, че може да добавим още една аномалия към списъка с теми, от които се интересуват загадъчните "хора в черно" - необяснимите гърмежи, бумтежи и други тътени чувани из целия свят.

Тези гърмежи са подмножество на по-голямата група от странни необясними звуци към която се включват "тромпетите на апокаликсиса", странното жужене, необяснимите писъци и вой и т.н. За гърмежите, както и за всички останали звуци, има множество теории - от рационални до фантастични. Ето два примера в двата края на спектъра:

- Рационално обяснение - кандидат-терористи пробват експлозиви в подготовка на терористичен акт. Действително понякога в местности, където са се чували гърмежи, в последствие са намирани малки ями край пусти пътища - такива все едно получили се от хвърлена граната.

- Фантастично обяснение - кораби на извънземни предизвикват тези бумтежи когато преминават през невидими портали в небето.

И макар, както казах, тези бумтежи да се чуват из целия свят, то регистрирани посещения на очевидци (в настоящия случай не е ли по-добре да се казва "ушеслушци"?) има само в САЩ. Може би мъжете в черно правят визитации и в други части на света, но просто тези случаи не са станали известни.

А за самите "хора в черно" също има множество теории, отново от рационални (правителствени агенти) до фантастични (извънземни).

Не ме учудва, че двата феномена се допират, техните рационални и фантастични обяснения много добре се връзват. Ако бумтежите са дело на терористи, то мъжете в черно нищо чудно наистина да са правителствени агенти опитващи се да ги заловят. Ако пък кънтежите са с извънземен произход, защо да няма и извънземни с черни очила и костюми отиващи на гости при ушеслушците?

Източник


ПОДОБНИ СТАТИИ:
Момче с черни очи - замаскиран извънземен?
Siri, Alexa и Google’s Assistant реагират на недоловими за човешкото ухо команди
Странна бяла линия опасваща цялото земно кълбо?

2 коментара:

  1. Анонимен16 юни, 2018 23:19

    Много ми хареса тази част :Ако пък кънтежите са с извънземен произход, защо да няма и извънземни с черни очила и костюми отиващи на гости при ушеслушците? това е тема , за която ще се радвам да прочета повече

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16 юни, 2018 23:30

    Много ми хареса тази тема :Ако пък кънтежите са с извънземен произход, защо да няма и извънземни с черни очила и костюми отиващи на гости при ушеслушците? Ще се радвам да чрчпроч повече

    ОтговорИзтриване