13 юни 2018

Въображаеми приятели, които може и да не са били съвсем въображаеми - част 3


Аз това не го помня, но родителите ми са ми разказвали, че веднага след като съм почнал да говоря, аз съм започнал да твърдя, че имам невидим приятел на име Том. Настоявал съм да сложат стол за него на масата, говорил съм си с него по време на дългите автобусни пътувания, искал съм му мнението за разни неща и на практика той е бил нещо като брат за мен, макар да имам три други братя и сестри. Майка ми се е притеснила от това ми поведение и ме е завела на детски психиатър. Това вече си го спомням - посещенията при психиатъра. Те явно са имали ефект, защото съм забравил за Том.

10 години по-късно. Родителите ми се разведоха и майка ми започна все повече да се обръща към духовното. Мислих всичко това за глупост, но веднъж присъствах на сесия при нова екстрасенска, която по някаква причина страшно се интересуваше от мен. Тя каза, че вижда млад тъмнокос мъж, който ми е пазител. Попита ме дали името Тим ми говори нещо? Възможно ли е това да е Том от детството ми или е просто съвпадение близостта на имената? Тази жена позна каква зодия съм и че имам родилен белег на едно място.

Екстрасенската разказа, че с Тим сме били братя близнаци в миналия ми живот. Родилният белег е мястото където е бил ранен и от това той е умрял.

Все още съм доста скептичен, но ако ме наглеждаш и се грижиш за мен, благодаря ти, бро!

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар