10 май 2018

Момче с черни очи - замаскиран извънземен?

Тази история е разказана на изследователя Ник Редфърн от тексасец, който ще наречем просто "Майк".

Било края на лятото през 2014. Някъде около 23:15 през нощта някой почукал на входната врата на Майк. Той погледнал през шпионката и видял много слабо младо момче облечено с черни дънки и черна тениска. Майк открехнал леко вратата и попитал момчето, което било с наведена глава, какво иска. То поискало пари, за да може да си вземе нещо за ядене. Нещо обаче не било наред, Майк имал такова чувство. Сякаш имало някаква уловка и момчето искало всъщност друго. Затова Майк казал, че съжалява, но не може да помогне. В този момент момчето си вдигнало главата и погледнало право в Майк. Очите му били изцяло черни, липсвало бялото. Кожата му била бледо бяла, "все едно боядисана". Освен това Майк бил сигурен, че това на главата му не било истинска коса, а перука. "Неговите вежди също бяха нарисувани" - точните думи на Майк, които е използвал докато е разказвал историята си на Редфърн.

Момчето не нападнало Майк, а започнало да се движи назад без да сваля очи от изплашения човек. Обърнало се чак като стигнало до улицата. Скоро Майк го изгубил от поглед.

Една от теориите свързани с така наречените "деца с черни очи" е, че те са хибриди между хора и извънземни. Почти всички черти са им човешки с изключение на очите, които те са наследили от извънземните. Дали това момче описано в историята, не е доста по-близо до извънземните и затова да е трябвало да крие сивата (или зелената ?) си кожа и голата си глава с мазила и перука?

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Защо извънземните не ни се показват: ефектът на невидимата горила
НЛО истории на читатели (и снимки)

Няма коментари:

Публикуване на коментар