04 май 2018

Полет над руската Зона 51?

Всички знаят за американската Зона 51. Секретната военна база, за която дълго време беше отричано, че въобще съществува. Теориите какво се тества там варират от обикновени до невероятни. Скептиците смятат, че там се правят изпитания на съвсем нормални бойни самолети от следващо поколение, докато НЛО-ентусиастите мислят, че в Зона 51 се тестват придобити по някакъв начин извънземни технологии. Трети смятат, че в секретната американска база се пазят тела на умрели извънземни или дори живи извънземни същества.

Всъщност една от най-ранните статии в Мистерика бе посветена именно на Зоната. Тя е подготвена през далечната 2010 от един младеж от Русе, който известно време имаше права да пише статии в блога, после...той изчезна. Не, няма да спекулирам, че е отвлечен от извънземните или тайните служби, най-вероятно просто е загубил интерес към тази тематика. Виждал съм го това многократно - появят се страшно ентусиазирани читатели, обикновено деца или младежи, които като поотраснат малко и им "идва акъла в главата" и "спират да се занимават с глупости". Но какво и да е, аз явно и на 40 ще продължавам да съм си все така наивен както преди 10 години :D Иначе ето я въпросната статия, нарочно не казах "написал", а "подготвил", защото статията не беше написана, тя беше просто копирана от българската Уикипедия, деца - какво да ги правиш, търсят лесното:


През последвалите години мисля, че на няколко пъти съм споменавал за подобни бази и в Русия. Защо пък и да няма? След като американците имат тайна база в която пробват нови самолети или държат живи извънземни защо и руснаците да нямат база, в която съответно да пробват нови самолети или да държат живи извънземни?

Ето, че любители на конспирациите откриха поредната такава руска "база". Основа за твърдението им дава качено в ютюб видео. То е заснето от пътнически самолет летящ над голяма слабонаселена област от Руската федерация. Из под облаците се вижда някаква светлина. Тя е доста ярка и неподвижна и следователно се причинява от някакъв мощен източник намиращ се на земята. Но както казах тази област е слабонаселена, там не би трябвало да има някакви големи индустриални предприятия способни да предизвикат тази светлина.


Тогава остава единствената възможност това да е някакъв секретен обект. Със сигурност в Русия има много секретни военни поделения, но защо точно това конспираторите решиха, че е "руската Зона 51" за мен остава открит въпрос.Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
"Златните мозъци" на Москва
Два призрачни самолета над Дербишър Каунти, Великобритания


<

Зловещо синьо сияние над Англия

Няма коментари:

Публикуване на коментар