28 април 2018

НЛО истории на читатели (и снимки)

Публикувам историята с редакции от моя страна.

Случилото се се пада снощи (20.04.2018), часът - 22:20. Аз бях в кухнята, а майка ми беше на прозореца на хола и гледаше нощното небе. Тогава тя изведнъж ми каза: "Ела бързо". Аз изтичах и видяхме как на едва няколко метра от блока преминава нещо, което изпускаше бледосива светлина очертаваща триъгълен обект. После от задната страна на обекта започна да се изпуска оранжева светлина. Движеше се бавно. Когато стигна до края на блока, го изгубихме от поглед. Всичко се случи за няколко минути. Преди майка ми да ме извика, го е видяла още преди да се приближи. Каза, че първоначално си е помислила да не е ято птици, но после се е сетила че няма как ято птици да се появи през нощта от нищото. После помислих и ѝ казах че може да е дрон, но какво ще прави дрон през нощта и как ще изхвърля светлина по този начин? Остава нашата теория че може да е НЛО. Нямам снимков материал защото бях шокиран и мозъка ми изключи.

Място на действието е софийският квартал Люлин.

Няколко дни по-късно получих следното:

Господин Бончев получих 2 доказателства от проучването: 1. Видях се с един приятел. Той ми каза: Братле сега може да ми се смееш но искам да ти кажа какво видях...същото което ви описах. Единственото което си казахме преди да ми го каже е поздрав от моя и съответно от негова страна. Той очакваше да му се присмея но като му казах че и аз съм го видял устата му увисна. 2-то доказателство е една баба от съседен блок. Докато правех проучване жената ми каза: Внимавай че летят странни неща. Останах стреснат. Тръгнах да я питам какви са тези ,,неща'' но тя си тръгна. Утре продължавам с проучването.

************************

Искам да споделя едни снимки на които мисля, че съм заснел нещо като НЛО.

С един приятел рано сутринта се връщахме от вила с колата.Започна да става светло и аз реших да снимам с телефона зазоряването.Намалих и карах с около 30км и направих няколко снимки.Когато се прибрах у къщи и реших да ги разгледам, забелязах, че съм заснел нещо червено в небето.Снимките са учудващо размазани тъй като карах с ниска скорост а камерата на телефона не размазва снимките дори с много по-висока скорост.Докато снимах аз не забелязах нищо в небето.Не мисля и, че е проблем с камерата защото го има и на 4те снимки.Със сигурност не е облак осветен от слънцето защото още беше прекалено тъмно и ако беше облак щях да го видя още преди да снимам и то толкова ярък.Ако беше самолет пак щях да го видя извън снимките.Предполагам, че е от типа НЛО които не се виждат с просто око а само с камера(тъй като обекта на снимката е червен и предполагам обекта е излъчвал инфрачервена светлина,която е невидима за човешкото око, но видима за камерата).Имам и друго предложение, че може нещо от космоса да е излъчвало инфрачервена за известно време и аз без да искам да съм го заснел докато правя снимки на изгрева.Това ми напомни за един коментар на читател под скорошната статия за извънземни, в която той изложи негова хипотеза защо не можем да видим извънземните.

"Аз бих предложил друга хипотеза, която наричам: "Ефектът на дистанционното" / Не претендирам за авторски права/. Предполагам, че някои от вас са насочвали обектив на телефон с камера или на цифров фотоапарат към инфрачервен светодиод на работещо дистанционно управление, съпроводено с натискане на някое копче, ако не сте го правили, пробвайте. Какво забелязахте? На екраните на изброените устройства се наблюдава премигване на въпросния светодиод, което с просто око няма начин да се види, защото човешките очи не могат да видят инфрачервената светлина, дори не съм сигурен, дали животните я виждат. Много неща не можем да видим, да чуем и да усетим, дори и извънземни. Принципът "Око да види, ръка да пипне" вече е крайно примитивен!"

ПОДОБНИ СТАТИИ:

Читателски приноси - НЛО снимка, зловещи звуци от бебефон

2 коментара:

  1. последната снимка е добра почти се очертава и някакъв обект,браво за попадението.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен02 май, 2018 13:11

    Уау , невероятно е , браво !!!

    ОтговорИзтриване