23 април 2018

Паранормална игра: Сара Сарита

Ето една лесна и доста по-безопасна игра в сравнение с други описани в блога. Изглежда тя произхожда от Мексико. При тази игра задаваш въпроси на Сара Сарита (Sara Sarita). Има две версии за това коя е въпросната Сара Сарита. Според първата тя е дъщеря на Луцифер. Според втората това са всъщност два духа на две сестри - Сара и Сарита, които са загинали в ужасяваща смърт един ден след училище.

Играта се играе точно от двама играчи. Трябват ви две монети с еднаква стойност - примерно две 50 ст. или две 20 ст.

Може да играете играта когато пожелаете, няма ограничението, което съществува при други игри - да се играят само по тъмно или в 3:00 или в полунощ и т.н.

Също така може да я играете където пожелаете, но не се препоръчва това да е някъде навън, защото там лесно може да загубите някоя от монетите, а те са единствения начин да излезете от играта. Затова играйте играта в някоя стая у вас.

Двамата играчи трябва да седнат един срещу друг на пода и в един глас да кажат "Сара Сарита, може ли да влезем в твоята игра?" след което да хвърлят през рамо своята монета. Станете и вижте как са паднали монетите. Ези значи "ДА", тура значи "НЕ". Не знаете коя страна на монетите е ези и коя тура? Е, ще ви оставя сами да разберете :)

Ако и двете монети са се паднали ези, може да влезете в играта. Ако и двете са тура - не можете. В този случай е желателно да спрете за сега с опитите да играете тази игра и да пробвате някой друг ден, макар че нищо не ви пречи да опитате веднага, но знайте, че може да ядосате Сара / Сарита.

А ако едната монета е ези, а другата тура? Тук има спорове. Според някои това означава, че и двамата играчи все още не могат да влязат в играта, но може да пробвате отново - отказът не е толкова категоричен както при две монети тура. Други казват, че единият играч може да влезе в играта - този чиято монета е ези. Другият трябва да продължи да пита и да хвърля докато и неговата монета се падне ези. Ако това не стане, то първият играч трябва да излезе от играта. Как се излиза от играта е описано в края на статията.

След като и двамата играчи са вътре, те могат да задават въпроси. Питат на глас и хвърлят монети през рамената си. Ако и двете са ези, отговорът е "ДА", ако са тура - "НЕ", ако едната е ези, а другата тура - отговорът е "МОЖЕ БИ".

Как се излиза от играта. Играчите питат едновременно "Сара Сарита, може ли да изляза от твоята игра?" след което хвърлят монетите през рамото си. Отново две ези е "ДА", две тура е "НЕ". Пак има спор за отговорът при различни страни на двете монети. Някои отново мислят, че единият играч може, а другият все още не може да излезе от играта. Хвърляйте монетите докато и двамата излязат от играта.

Допълнителни забележки:

- Не губете монетите! Само чрез тях може да излезете от играта.

- Не вярвайте много на Сара Сарита, понякога тя (или те) обича да лъже.

- Дори и да сте излезли от играта (да сте получили две ези), може да забележите, че през следващите дни, седмици или месеци нещата в живота ви не са както трябва. Може да ви се случват странни неща. Тогава вземете една монета и попитайте "Сара Сарита, все още ли съм в твоята игра?". Дано не сте...

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Паранормална игра: саморъчно направена уиджа с пергел
Паранормална игра: призоваване на демон в килера
Паранормална игра: асансьор към друго измерение

3 коментара:

  1. А може ли няколко човека да гледат как те играят? И до колко човека може да се играе?

    ОтговорИзтриване
  2. Пробвах играта с Братовчедка ми

    ОтговорИзтриване

Най-популярни (последни 7 дни)