01 април 2018

Получено е предупреждение за спиране на блога

Като първи ден на месеца трябваше да публикувам много важен бюлетин за Бусманци, но непредвидени обстоятелства ме принудиха да пусна тази извънредна статия.

През 2009 публикувах материал с определена тематика. Той явно се оказа доста точно попадение, защото "едни служби" ме издириха и ми отправиха предупреждение, а самият материал бе заменен със съобщението, което може да видите на този линк.

В началото на март някой читател явно е попаднал на тази стара цензурирана статия, защото написа коментар под нея.


За жалост нещата се развиха в лоша насока. Явно службите следят дали няма да бъде променена запечатаната от тях статия и техният алгоритъм се е активизирал заради коментарите. Отново съм им привлякъл вниманието и са прегледали целия блог. Получих предупреждение да цензурирам още 42 статии!!! Не една, не две, а ЦЕЛИ 42! Явно съм намерил отговорът, но не се знае какъв е въпросът. Имам срок от две седмици. Не смятам да правя това което искат в разпореждането, влагам труд в тези статии, а сега да ги трия, няма да стане! Затова свалете си всички материали от блога, които са ви интересни и ги запазете на компютрите си. Скоро "МИСТЕРИКА" може да бъде затворена.

5 коментара:

 1. Честит 1-ви април :)!

  ОтговорИзтриване
 2. Супер... За пореден път,някакви си играят на богове. Дори и да го спрат не се отказвай! Нов блог - ново начало,а ние с интерес ще продължим да четем.

  ОтговорИзтриване
 3. какво ще правя без мистерика? :(

  ОтговорИзтриване
 4. Пусни сигнал до репортери без граници на фрог нюс или Бивол,да се разчуе...
  А можеш ли да ни покажеш статиите да видим от какво се страхуват толкова...

  ОтговорИзтриване