04 март 2018

Поредна доза читателски истории

Освен Бусманци, друго настоящо разследване е свързано със "поделението Х" (нека така го наречем). Този случай може да се окаже още по-интересен, но и по-опасен за проучване. Първата статия по темата излезе още през 2015, а от тогава в различни подборки с читателски истории съм давал малки допълнения. Ето поредното. Копирам какво ми пратиха по скайп.

Та бащата на неговия колега родом от [ЦЕНЗУРИРАНО] е пенсионер и овчар. Лятото на 2014, както човека си пасял овцете насред полето в землището на [ЦЕНЗУРИРАНО], от едно възвишение, като могила се появили сякаш от нищото хора в бели защитни костюми.

Човекът се стреснал, щото сякаш се били материализирали там, помислил че ще му откраднат овцете. Като наближили, му казали, че пръскали против кърлежи и бълхи... Да бе да.. Ако е обществен парк, детска площадка в населено място - да, ама насред къра...

И въпреки това човекът им повярвал, но с тях имало и двама въоръжени облечени в черно хора. От какво ги пазят тия с бялото....от тръните в полето ли? Според мен кипи живот в тия подземия и служителите горе дори не разбират кога се влиза, кога се излиза и какво се прави отдолу. Просто овчаря се е оказал неволен свидетел на излизането на тия хора. Явно някакви експерименти правят, щом са били с такива костюми. Това е най-новото, което научих. Също така колегата му е усещал неестествени вибрации изпод земята на няколко пъти. Баща ми засега не е усещал или виждал нищо съмнително, но той е от месец и нещо там (като пазач).

Явно не са необитаеми тия подземия, даже си мисля че не са хранилища за боеприпаси, а секретна правителствена лаборатория.

Колегата му казал, че нарочно е направено така, да изглеждат изоставени и неизползващи се. С огромни катинари на наземните входове, хората да мислят че не се използват, а всъщност всичко, целия процес се осъществява под земята. Аз го вярвам това нещо, особено след чутото.

******************

Междувременно имаше и вероятност да сме попаднали на случай на полтъргайст в София, който предизвиква странни звуци в банята в една квартира в Мусагеница. Поне няколко вечери имаше такива. Но изглежда всичко е наред. Все пак давам края на разговора с Владимир, за да знаете, че не бързаме да слагаме всякакви истории в "Мистерика", а правим проверки.

Влади: - иначе дето ти казвах за зловещите стонове от мивката...явно е било бъзик на съсед, защото повече не го чуха, бях им казал да го запишат. Та затова не съм ти писал по този въпрос.

Георги Бончев: - е, не може от всичко да излиза паранормална история  :)

Влади: - Да, а и не е редно, Мистерика е сериозен блог

******************

Накрая нещо случило се буквално преди седмица на една читателка:

Днес преживях неприятен инцидент в асансьор. Въпреки че казах, че сме много хора, заседнахме. Аз имам голям страх от засядане. Накрая вуйчо ни успя да отвори вратата и слава богу, не бяхме паднали много. А през това време, баба ми се е събудила рязко от..глас на мъртвец, далечен роднина, сякаш идвал от дълбоко и настойчиво.

Това което уточних след разговор с момичето. Асансьорът не е стар, поставен е преди 9 години и редовно е поддържан. За до 4 човека е, точно толкова са се били качили. И преди са се качвали същите хора заедно, но са нямали проблеми. Единствено сега читателката е почувствала, че нещо ще стане. Това с бабата се е случило буквално по същото време, дали не са били на косъм?

Няма коментари:

Публикуване на коментар