23 март 2018

Опасна игра: счупете огледало, оцелейте една нощ, получете добър късмет

Представям поредната опасна, но изкушаваща игра, все пак кой не би искал да има добър късмет? Играйте я на СВОЙ СОБСТВЕН РИСК!

Играчи: един или няколко. В много от тези игри, играчът е само един, a ако може да са повече, то е препоръчително отново да е само един-единствен. Тук нещата са точно на обратното - съветът е да са колкото се може повече играчи.

Това, което ви е нужно: огледало, което да счупите; свещ; запалка или кибрит.

Акт I

Започнете играта след като слънцето е залязло, но не по-рано от шест часа до изгрева! Погледнете в очите на своето изображение в огледалото за 3-5 секунди. Фокусирайте вниманието си върху негативната енергия в огледалото. След това приближете огледалото до устните си и го замъглете с дъха си. Всеки играч трябва да направи тези неща. След това запалете свещта с кибрита или запалката и я приближете до повърхността на огледалото. След като малка част от огледалото почернее от пламъка, може да изгасите свещта. Счупете огледалото, за да освободите негативната енергия. Веднага напуснете мястото на което сте счупили огледалото.

Акт II

През останалата част от нощта ще бъдете преследвани от лош късмет. Вероятно ще се почне с малки инциденти, но те ще стават все по-сериозни. Бъдете нащрек!

Акт III

Ако оцелеете до изгрева, вие ще бъдете споходени от много добър късмет и то за дълго време. Препоръчва се да си купите лотариен билет.

Допълнителни бележки.

Може да счупите каквото си искате огледало, но се препоръчва да е някое старо. Колкото е по-старо, толкова повече негативна енергия ще съдържа. Да, така нощта ще е още по-опасна, но и последвалият добър късмет ще е още по-голям (ако оцелеете до сутринта). Освен това е за предпочитане огледалото да е ваше собствено, което често сте използвали.

Няма ограничение за мястото на което да счупите огледалото, но все пак се препоръчва да не е във вашия дом. Не искате негативната енергия да остане в дома ви, нали?

Както казах в началото, колкото повече са играчите, толкова по-добре. Защо? Защото негативната енергия се разпределя между тях. Ако е само един, то той ще поеме всичката.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Енергийните вампири

2 коментара: