16 март 2018

Паранормална игра: асансьор към друго измерение

Тази игра произхожда от Корея (предполагам южна). Нужен ви е асансьор, който се намира в сграда с поне 10 етажа. Влезте сами в асансьора. Изберете следните етажи 4-2-6-2-10-5. Не ми стана много ясно дали трябва да изчаквате асансьора да спре на съответния етаж и след това да натиснете бутона за следващия или веднага след като се качите да ги изберете. Гледам в дадената комбинация етаж 2 се повтаря два пъти. Ако още в началото го натиснете два пъти, това значи, че асансьора ще спре на този етаж само един път.

На етаж 5 при вас ще се качи една жена. Не я поглеждайте дори, не я заговаряйте. Натиснете бутона за първия етаж. Вместо обаче да тръгнете надолу, асансьорът ще се качи на етаж "10". Хей, май схванах какъв е номера (заблудата) в тази игра. Явно наистина искат още в началото да натиснете всички бутони, а не етаж по етаж. Та като ги изберете веднага след като се качите, асансьора няма да почне да се придвижва по реда на натискането, а по последователност на етажите - тоест 2-4-5-6-10. На етаж 5 ако по някоя случайност при вас наистина се качи някаква жена, то вие толкова ще сте развълнувани, че веднага ще натиснете бутона за първия етаж както е казано в правилата на играта и ще сте забравили, че асансьорът ще продължи да се изкачва нагоре. А може би само така си мисля като скептик, може би наистина играта "действа"?

Както и да е, след като стигнете етаж 10, излезте от асансьора. Жената ще ви извика "къде сте тръгнали?", но не и отговаряйте. Сега вече сте в друго измерение, изследвайте го колкото искате (дори може да слезете с асансьора и да излезете навън).

Когато решите да се приберете обратно в нашия свят, влезте пак в асансьора и наберете отново същата комбинация 4-2-6-2-10-5. Ако случайно загубите съзнание докато сте в другото измерение, вероятно ще се събудите във вашето собствено легло във вашия свят....но дали може да сте сигурни, че това наистина е вашия свят, а не близко копие? Дали ще започнете да забелязвате неща, които не са така, както си ги спомняте....

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Случаи на спонтанни телепортации - част III
Случаи на спонтанни телепортации - част IV

2 коментара: