01 март 2018

Бюлетин "Бусманци" (1 март 2018)

Нещата относно Бусманци вече придобиват конкретни очертания. Избрал съм дата за посещението на обекта, ще я предложа на хората, с които влязох във връзка, за да видим дали и тях ги устройва.

На кого точно писах? На първо време реших да пусна по едно писмо само на хората, които изявиха желание да дойдат на самото място. Имаше и читатели, които също бяха отбелязали отговор "пиши ми, включвам се" в последната анкета, но по различни причини няма да могат да дойдат на експедицията. Засега не съм им писал, но да не се чувстват пренебрегнати - те, както и всички останали читатели, ще научават какво се случва, защото редовно ще публикувам статии като настоящата в блога.

А от тези, на които им писах, все още не всички са ми отговорили! Може би са размислили, а може писмото въобще да не се е появило в имейл-кутията им. По принцип ползвам поща в Yahoo и вградения имейл клиент в Microsoft Windows. Като цяло комбинацията работи читаво, макар в редки случаи да има и проблеми. Такъв рядък случай бе преди няколко седмици, когато реших да почвам да пращам писма! В Yahoo ли беше проблема, в Microsoft ли, не знам, но системата не работеше. Как да си обясня факта, че това се случи точно, когато реших да се захвана с организирането на експедицията? Случайно съвпадение? Все пак и двете компании са известни със своите бъгове, появяващи се не чак толкова рядко. А може би паранормални сили вече "влязоха в играта" и ще пречат на това което сме намислили....

Та, заради тези проблеми, може някои читатели да не са получили мейл от мен, а други да са получили два или повече (като натисках постоянно "Send", за да ми изпише, че писмото е изпратено).

Ето това са началните части на имейлите, на хората, които не са ми отговорили. Ако не сте се отказали все още, се надявам вие да ми пишете:

thebest_95@...

idakov99@...

sladki61@...

icaki.1998@...

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Бюлетин "Бусманци" - къщата е локализирана!
Резултати от анкетата относно Бусманци
Черна фигура видяна край Питсбърг

Няма коментари:

Публикуване на коментар