22 февруари 2018

Чудовища в тунели и пещери - част VIII

Всички описани до тук "подземни чудовища", независимо какво всъщност са, са с хуманоидни фигури. В последната статия от поредицата ще стане въпрос за друг вид същества.

Има история, че през 70-те години на ХХ век комунални работници преглеждали тунелите на канализацията под Токио, Япония, когато попаднали на нещо странно. Това била гигантска паяжина, в която се виждали умрели хлебарки, трупове на плъхове и дори скелети. Паякът или паяците, изплели тази мрежа, не били там, но насред паяжината имало тунел / фуния - сигурно сте виждали на малки паяжини как паячетата си правят такова убежище. Тази фуния била около 25 сантиметра, от което може да се заключи, че и самият паяк е бил около 30 сантиметра голям.

Гигантските паяци не са единствените твари, които обитават каналите под Токио - знае се, че там има и много плъхове. Всъщност това може да се каже за всеки голям град по света, разликата при японската столица е, че нейните плъхове са гигантски. Работници слизащи под земята разказват, че са виждали такива с размерите на котка и дори на средно голямо куче.

Източник

Това ме подсети за една по-стара статия в блога. Ето я:

Гигантски плъхове нападат Южна Африка

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Цуробе Отоши - гигантската глава от Япония

Няма коментари:

Публикуване на коментар