16 февруари 2018

Чудовища в тунели и пещери - част V

Следващата история е от 2004 и се е случила на двама човека от Картадж, Мисури. Единият от двамата твърди (в известен НЛО форум), че си карали "атеветата" (ATVs) в масивно подземно хранилище известно в района просто като "Подземието" (“The Underground”). По време на война то може да служи като укритие за 50 000 човека, толкова много тунели и помещения има (част от които са естествени пещери). В момента част от него се ползва като склад от американските военни. Та, двамата юнаци решили да изследват отдалечен район от тази плетеница от подземия. Били изминали вече 8 мили в някакъв тунел, а краят му все още не се виждал. По едно време подминали табела уведомяваща ги, че навлизат във военна територия. Продължили напред, а тунелът станал по-гладък и поддържан. Подът бил павиран като път, по който били нанесени странни символи - двамината дори помислили, че това са графити оставени от други смелчаци дошли преди тях.

Скоро преминали през нещо като "холографска проекция" на стената и се озовали в странна пещера - пътят под краката им изглеждал много стар. Температурата паднала значително, а навсякъде наоколо се усещал мирис на влага.

В този момент двамата забелязали две странни същества на десетина метра от тях - били рептилоподобни хуманоиди. Едното създание било червеникаво на цвят и с височина над 2 метра, а другото бледо (бяло) с ръст около 1.80. Единият от двамата човека надал вик на изненада и по-големият рептил веднага тръгнал към уплашените хора. Двамата "юнаци" настъпили газта на атеветата си в посоката, от която били дошли. Минали през холограмата, но онова продължило да ги гони. Съществото стреляло по тях с някакво устройство и едната от машините спряла. Човекът от блокиралото АТВ се прехвърлил на другото зад гърба на приятеля си.

Този отзад на мотора често се обръщал и по едно време казал на другия да спре, защото и създанието вече не ги гонело. То било спряло пред графитите на пода. Явно това въобще не били графити оставени от други приключенци, а знак за рептила до къде може да продължи. Тримата се гледали около 15 секунди. След това хората продължили към изхода на подземната система, а онова ги гледало докато се изгубят от поглед.

Навън, където отново имало обхват за мобилните телефони, те набрали полицията. От там им казали, че охраната на "Подземието" ще провери случая и затворили. Скоро наистина дошла охраната на комплекса. Гардовете им казали да изчезват по-бързо и да не разказват на никого какво са видели. Двамата така и никога не си възвърнали повреденото ATV.

Източник


1 коментар:

  1. http://the-truth-isout-there2422446.blogspot.bg/2016/02/blog-post.html?m=1

    БЕЗ КОМЕНТАР!

    ОтговорИзтриване