14 февруари 2018

Чудовища в тунели и пещери - част IV

В предишната история разказах за видян рептил скрил се в канализационните тунели. Това не е единствената подобна история. Следващият случай е от сравнително скоро - разиграл се е през 2008 в Анахайм, Калифорния. Една жена разхождала кучето си, когато видяла "зеленикаво същество" да я наблюдава през една канализационна решетка. Жената започнала да отстъпва, а съществото започнало да се опитва да излезе навън. Нещата са дори още по-зловещи заради това, че било тъмно. В този момент жената направо побягнала.

Тя скочила в каросерията на един паркиран камион (не се казва къде отишло кучето). Обадила се на приятеля си, който живеел в апартамент на живо. Докато говорела по телефона, още подобни рептилоидни същества започнали да се появяват от канализацията. Те наобиколили камиона и жената започнала да пищи от ужас. Гаджето ѝ дошно бързо. Мъжът носел стик за голф. Размахвайки го и крещейки със всичка сила, той успял да прогони странните създания.

На следващата нощ двойката чула странни неземни писъци, докато си били вкъщи. На сутринта двамата се осмелили да излязат и да проверят наоколо. Отрили труп на някакво животно, което до толкова било обезобразено, че не можело да се познае какво е.

Мястото на което се случва всичко това е интересно и с нещо друго. През 30-те години на ХХ век в Лос Анджелис Таймс е публикуван материал от геолога Дж. Уорен Шуфелт, който разказвал как е попаднал на гъста мрежа от тунели в района. Той вярвал, че те са останали от изгубена цивилизация.

ИзточникНяма коментари:

Публикуване на коментар