19 февруари 2018

Черна фигура видяна край Питсбърг

Дългогодишните читатели сигурно са забелязали, че вече рядко публикувам истории взети от Phantom & Monsters. Това е защото взех да имам съмнения относно този сайт. Долният разказ обаче го давам заради черната сянка. Нещо такова бе видяно и от Владо и Б. миналата година (случая Бусманци). Дали тези странни създания са се активизирали и се появяват по-често на всякъде по света?

4 приятелки на моята дъщеря бяха дошли да спят у нас. По някое време едно от момичетата казало, че има чувството, че нещо я гледа. Постепенно и другите момичета започнали да чувстват същото, не знам дали това е било реално или са се "заразили" една от друга. Дъщеря ми погледнала навън. Близо до стълбището към къщата имало тъмна фигура, която започнала да се изкачва по стъпалата. Момичетата много се изплашили и се скрили в банята на етажа.

Аз се събудих около 23:30 от лая на кучето и отидох до банята където заварих децата. Те не ми казаха нищо, защото ги е било страх, че те са ме събудили. Разказаха ми историята на сутринта. Описаха фигурата като напълно черна, със жълти очи и големи нокти. Освен до стълбите, я видели и на двора. Децата са имали и други странни преживявания - завесите са се мърдали, а външната лампа на верандата е светвала и угасвала. Не знам дали всичко това е плод на развинтеното въображение на петокласничките, но бяха наистина много уплашени. Аз самата забелязах на сутринта, че нашата скара на двора е изместена. Момичетата казаха, че са видели нещото да отваря капака ѝ. Едно от момичетата още вечерта се обади на родителите си и те дойдоха да я вземат. После ни каза, че те също да видели тъмната фигура докато се отдалечавали с колата. Дъщеря ми твърди, че е виждала привидения и преди в къщата, особено това на дядо ѝ.

Рисунка направена от момичетата на това, което са видели:


Във връзка с този случай, паранормални изследователи от САЩ са извадили няколко по-стари случая от района. Фигурата много прилича на видяното от полицай миналия август. Месец по-късно и друг човек е видял тъмна сянка. И двата инцидента са сравнително близо до Алистън Парк, мястото където е къщата от гореописаната история.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Прокълната Дибук кутия

Няма коментари:

Публикуване на коментар