10 февруари 2018

НЛО над място на сатанистки ритуал?

Следната история е разказана през 2014 от човек на име Крис, който твърди, че служи в американските военновъздушни сили. Тя обаче се е случила години преди това, когато Крис е бил тинейджър.

Аз съм израснал в северната част на щата Ню Йорк, близо до границата с Канада. Като ученици в горните класове паркирахме на един паркинг за рибари близо до границата. След това извървявахме пеша няколко километра през гората докато преминем на канадска територия. Там можехме да си купим бира, а в САЩ все още нямахме разрешените години. След това се връщахме. Правехме това през деня и всичко бе ок.

Един ден обаче окъсняхме и се загубихме в гората на връщане. Мисля, че все още бяхме на канадска територия когато попаднахме на малка поляна, в центъра на която имаше нещо като каменен обелиск или статуя. Около този монумент в кръг бяха наредени дървени кръстове, от които висяха животински трупове в различен стадий на разложение - някои бяха само скелети, но други явно бяха от скоро. Позасмяхме се и се пошегувахме, че сигурно тук някакви сатанисти провеждат ритуали, но и ни беше нервно - бе тъмно (добре, че си носехме фенерчета), бяхме се изгубили и бяхме попаднали на странно място.

Започнахме да обсъждаме как да намерим пътя към паркинга. Един от нас се увличаше по астрономията и каза, че понеже може да разпознае Северната звезда, ще се ориентираме по нея за правилната посока, в която трябва да се движим. Затова погледнахме нагоре към нощното небе. Знаете как в ясно време можете да видите преминаващите сателити. Един тъкмо минаваше, макар да беше по-голям от обичайното. Внезапно той обаче спря да се движи точно над нас. Това не е възможно при реалните сателити, те се движат по небето с постоянна скорост. Този "сателит" преля чашата и ние хукнахме да бягаме. В крайна сметка се добрахме до паркинга. И досега не мога да си обясня какво видяхме и има ли връзка с полянката. Да отбележа - все още не бяхме пили, когато това ни се случи, носехме си бирите в ръце.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Скорошна снимка на "летяща чиния" от Словакия
Отново снимка на летяща чиния!
Историята на НЛО-изследователя Джон Форд

Няма коментари:

Публикуване на коментар