11 януари 2018

Случаи на спонтанни телепортации - част II

Този случай е от 1926. Симоне Лавил е френска плувкиня, която решила да се пробва да преплува Ламанша. За нейната безопасност се грижело корабче, което се движело след нея и било готово да се намеси в случай, че жената изпадне в беда.

Внезапно обаче хората в корабчето започнали да виждат как Симоне избледнява и изчезва напълно. Започнало паническо издирване на плувкинята. След 3 часа дошла новината, че е открита...в езерце насред ферма намираща се южно от Лондон. Тя нямала спомен как се е озовала там.

**************

Следващият случай е от 1959 и се е случил в Бахия Бланка, Аржентина. Бизнесмен шофира към дома си след пътуване по работа. Отсяда в хотел, за да си почине и на другата сутрин отново се качва в колата си, за да продължи. Щом запалва двигателя, веднага автомобила бива обграден от плътна бяла мъгла. Нищо не може да се види през нея. Човекът, по неговите собствени думи, губи съзнание и когато се свестява, вижда, че се намира насред някакво поле без следа от колата му,

Учуден и дезориентиран, той успява да се добере до един черен път. От там го взема на стоп един местен жител. Бизнесменът го моли да го закара до Бахия Бланка, защото си мисли, че все още се намира близо до този град. Оказва се, че е в Салта, на 600 мили разстояние! Озадаченият човек поглежда часовника си - минали са само няколко минути откакто е излязъл от хотела.

Местният човек оставя странния си пътник в полицейския участък, където полицаите много не вярват на историята му. Те все пак се обаждат в хотела в Бахия Бланка и от там им казват, че наистина преди малко от тях си е тръгнал въпросния бизнесмен. Дори е открита колата му навън със все още работещ двигател.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Мистериозни изчезвания в Япония - част IV
Мистериозни изчезвания в Япония - част V
Телепортация в Непал

Няма коментари:

Публикуване на коментар