17 януари 2018

Мистерика - минорно

Първо едно съобщение за читателите, които ме имат добавен в Скайп. Повече няма да ползвам тази услуга за никакви комуникации. Все още може да ме намерите в социалните мрежи - Туитър и в по-малка степен във Фейсбук. Както и да ми пращате истории на имейл.

******************

Следват резултатите от втората анкета, за която ползвах формулярите на Гугъл.

Първият въпрос бе питане за това колко често бихте искали да има подобни анкети. Смазващо предимство има отговорът "веднъж в месеца". За жалост обаче общият брой гласували е едва 44, което е с 21 по-малко от първата анкета. Защо толкова много читатели не са гласували? Предполагам, че би трябвало да ги добавя в отговора "няма нужда от повече анкети" и да се вслушам в гласа им.


Какво според вас стои зад феномена НЛО?

Няма изненади тук - класическата теория, че това са кораби на извънземни идващи от далечни звезди печели убедително. Това е и най-популярната теория в световен мащаб. Имаше и доста интересни индивидуални отговори. Извинявам се обаче, че не мога да ги дам всичките, понеже са наистина много. Ето част от тях.

Това са тулпи създадени от мисълта на човешкото съзнание.(Едва ли някоя интелигентна форма на живот ще направи глупостта да дойде тук)

Защо не от всичко по малко ?!

Това са същности, които са различни видове. Някои се "материализират", други са невидими, но живеят сред нас. За да си "идат или върнат" използват химичен елемент + антигравитация (подобие на мер ка ба). Това дава възможност да бъде видян и заснет "летателния апарат" в определено място на атмосферата. Други апарати действат на принципа на този на руския учен, който е наблюдавал насекомите. Лети, заради формата си, а не заради пространствата. И тн. :)

Това са хора от бъдещето, чакат да видят грешката която е довела до пълно унищожение на живота на земята и накарала ги да се преселят на друга планета.


Какво според вас са духовете?

Още по категорична победа за господстващата теория - че това са душите на починали хора.

Хм..., нека добавим, че Духове има и от живите хора - хора, които ги срещаш и говориш с тях и уж са тук, а дефакто се оказва, че са на сериозно разстояние от теб и нямат и хабер за срещата ти с тях. Според мен това са вид самостоятелни бойни единици съществуващи в паралелен на нашия свят, които могат да приемат различни форми и така да се изразяват в нашия свят.

Те са чиста форма на енергия

Записи от минало и бъдеще, защото време не съществува. Просто се виждат, когато се "разминават" пространствата. От черна към бяла дупка, оформящи се, като пясъчен часовник, в самото усукване. "Спира времето" и се виждат. Има и още варианти, както и това, че не са само духове, има и други неща, които се правят на нещо друго.Какво са криптидите?

Най-категоричната победа от всичките въпроси. И тя отново е за господстващата теория - непознати на науката реални същества.

Непознати. Мисъл-форми, подобно на тибетска тулпа.

В 99% от случаите пълни измислици,плод на развинтено въображение,разюздана фантазия или халюцинации!И 1% вероятност да има наистина такива същества плод на генно инженерство и генетични опити и експарименти на хората!Подобни опити се правят отдавна и със сигурност продължават и до днес!


Последният въпрос бе за това от коя година читателите следят блога. Бях останал с впечатлението от предишната анкета, че много от старите читатели са все още тук. Тогава обаче не бе прецизиран въпроса. Сега с точни години, се вижда, че повече от половината читатели са от скорошните 2014-2015.


Няма коментари:

Публикуване на коментар