02 януари 2018

Досиета 2017: НЛО и извънземни

И тази година ще направя обзор на отминалата. За разлика от миналият път обаче, сега повечето споменати събития ще са по-малко на брой, понеже през 2017 започнах нова натоварваща работа, която ми пречеше да следя по-подробно какво се случва по света.

По традиция започвам с извънземните. Това е материалът излязъл миналата година и разглеждащ НЛО-събитията на 2016:


В него написах следното:

Това, което НЕ се случи е, че за поредна година нямаше официални разкрития за извънземни посещения на Земята.

В края на 2017 обаче се появи една обнадеждаваща новина. Оказа се, че САЩ са продължили да изследват феномена НЛО въпреки, че официално не са го правели от десетилетия. (Източник)

Великобритания също се включи в разсекретяването като публикува няколко до скоро класифицирани документи. Ето един интересен случай:

Сутринта на 5 октомври 1996 жители на Уош забелязали странни светлини в небето, които примигвали в червено, синьо и бяло. Това не е неизвестен случай, по онова време медиите му отделят доста внимание. Разсекретените файлове обаче изнасят допълнителни подробности. Оказва се, че каквото и да е предизвиквало светлините, то е било засечено и от военните радари. Най-скандалната част обаче е, че на военновъздушните сили им е наредено да не предприемат нищо, да не пращат самолети към обекта. Не стига това, ами разсекретеният документ подсказва, че е съществувало полицейско видео на светлините, но то е било мистериозно покрито. Защо? Какво са искали да скрият висшите военни? Нов земен секретен самолет ли са пробвали или нещото е било с произход извън Земята? (Източник)

Новина от средата на годината. На 1-ви юни т.г. в северната част на Уругвай е имало прекъсване на електрозахранването. По същото време жителите на редица градове (Салто, Конститусион, Белен и др.) са наблюдавали странни ярки светлини в небето, които са оформили триъгълник. Това е снимката приложена към новина, има обаче известни съмнения дали тя е от настоящето наблюдение или е поставена просто за илюстрация. (Източник)


Горната снимка, независимо дали е свързана с упоменатото наблюдение или не, е твърде вероятно да е земен секретен проект. Само 25 дни по-късно,на 25 юни 2017, в САЩ е било наблюдавано НЛО, което дори, по думите на очевидци, е имало знаците на американската армия. (Източник)

Едно видео от съседна Румъния. НЛО тип "бумеранг" над Букурещ. Отново вероятно това е военен самолет.Защо правителствата извадиха тези секретни модели, които винаги са гледали да скрият добре? Винаги са съществували такива напредничави модели, които често са били бъркани за НЛО - бомбардировачите Стелт са един такъв пример. Защо сега решиха да ги тестват интензивно? Задава ли се нещо? Война?

Обаче най-добрата, поне според мен, снимка на НЛО идва от Словакия. Може би я помните, публикувах информация за нея през декември 2017. "Летящите чинии" се завръщат! (Източник)И така как оценявам изминалата 2017-а спрямо 2016-а през призмата на темата за НЛО и извънземните?

- Нямаше нито един заслужаващ споменаване достатъчно добър случай на наблюдавани същества (извънземни).  Не че през 2016-та имаше, но това не е утеха.

- Сякаш имаше по-малко случаи с НЛО наблюдения, които трудно можем да приемем за земни апарати.


- Имаше известни официални разкрития. Сигурен съм, че много повече неща продължават да премълчават...

- Повече случаи на НЛО наблюдения, които по-скоро можем да обясним със секретни земни проекти. За добро или за лошо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар