01 декември 2017

Анкета!!!

Не за първи път пускам анкета в блога, и преди съм го правил, макар за последно да бе доста отдавна. Предишните анкети обаче бяха от наличните в самата платформа blogger, а те имат доста недостатъци. Сега за първи път реших да ползвам "Google формуляри" - това доста повече прилича на истинска анкета, а в това, което направих дори не съм използвал всички възможности.

Въпросите, които подбрах, целят да ми дадат една по-добра представа за това какви хора четат "Мистерика". Изисква се да въведете имейл, но няма да ви пращам спам, да го предоставям на трети лица или по-какъвто и да било начин да злоупотребя. На два от въпросите има опция "Друго:", където може да напишете нещо вие. На последните два лични въпроса - на колко години сте и какъв ви е пола, има възможност да отговорите "не казвам". Няма да се разсърдя на негативни отговори. Така че гласувайте смело :)ПОДОБНИ СТАТИИ:
Читателски истории (от различни читатели)

2 коментара:

  1. Доста читатели попълниха анкетата през първия ден, надминаха очакванията ми. Мисля да я оставя отворена един месец и тогава да обобщя резултатите.

    ОтговорИзтриване
  2. Затварям анкетата, благодаря на гласувалите. Очаквайте скоро обобщение на резултатите, доста са интересни :)

    ОтговорИзтриване