22 октомври 2017

Страшна телефонна игра

Мисля, че "игрите", които публикувах през последните две години станаха близо десет. Общо взето ги деля на два вида:

- опасни, при които реално можете да пострадате, но трудни за изпълнение
- не толкова опасни и лесни за изпъление

Настоящата игра е сравнително лесна за изпълнение, ако имате домашен телефон и уж безопасна, но като се замисля, здраво може да наплаши играещия я. Затова добре си помислете преди да я пробвате.

За един играч е. Нужни са ви - фенерче, сол, някакъв амулет, сграда с домашен телефон (с кабел), заключваща се баня/тоалетна с тоалетна чиния, мобилен телефон.

Започнете играта след полунощ. Не трябва да има никой друг в сградата освен вас - нито човек, нито домашни любимци способни да вдигат шум (като котки и кучета). Загасете всички лампи по стаите и отидете в банята/тоалетната. Преди да влезете вътре, поръсете със сол пред вратата на банята. Влезте и се заключете, дръжте защитният си талисман близо до вас.

Вътре в банята/тоалетната включете фенерчето и го насочете към водата в тоалетната чиния. Фокусирайте си погледа върху водата. Наберете чрез мобилния телефон номера на домашния телефон в сградата, той трябва да почне да звъни.

Ако връзката пропадне по някаква причина, опитайте пак.

Ако нищо не се случи (телефонът продължава да звъни и звъни), спрете по някое време като ви омръзне. Играта не е успешна, но все пак направете защитния ритуал описан в края на статията. Пробвайте пак някой друг път.

Ако видите някаква промяна във водата в тоалетната или чуете някакъв шум извън банята - в къщата, СПРЕТЕ ВЕДНАГА с обаждането и потърсете какво причинява шумовете или поне от къде идват. Поръсете сол около източника. Ако самата вода в тоалетната се е променила, поръсете сол около тоалетната чиния.

Ако някой вдигне домашният телефон, играта е успешна! Някой демон/дух е вдигнал. Затворете веднага. Преминете към ритуала за пречистване/защита.

РИТУАЛ ЗА ЗАЩИТА

Включете осветлението в банята / тоалетната и излезте от там.
Включете всички лампи в сградата.
Поръсете сол около домашния ви телефон.
От тук на татък винаги внимавайте като се обаждате по този телефон.


Защо смятам тази игра за много плашеща. Представете си картинката - сами сте вкъщи и набирате домашния си телефон - някой/нещо вдига...или пък чувате шумове в къщата. Според описаното по-нагоре, трябва да излезете от банята и да ръсите сол. Аз пък ви казвам да останете вътре до сутринта и да не отключвате! Нещо има навън! Може да е паранормално или "нормално" (крадци). Във всеки случай не рискувайте, ако почувствате заплаха дори може да се обадите на полицията, естествено не казвайте какво сте правили, минете с твърдението, че сте чули шум и мислите, че това са обирджии.Няма коментари:

Публикуване на коментар