02 октомври 2017

Ким Чен Ун щял да спасява Земята от Нибиру

Когато попаднах на тази идея бях удивен от абсурдността ѝ, именно за това няма как да пропусна да я представя в Мистерика. В настоящата статия ще са забъркани няколко доста различни неща и направо се изстрелва в категорията "класически рецепти за конспиративен абсурд".

СЪСТАВКИ

Ето ги и съставките, които трябва да се смесят в манджата:

Ким Чен Ун - дебелото ухилено момче, жесток тиранин господстващ в Северна Корея. Всички севернокорейци почват да реват като го видят.
Ето няколко по-стари статии за Северна Корея:

Странностите на Северна Корея

Няколко необичайни факта за Северна Корея

Снимки показващи огромната разлика между Северна и Южна Корея

Доналд Тръмп - настоящият американски президент, идиот, педосадист и финансов измамник.


Ето като предястие статии и за него:

Бизнес провалите на Доналд Тръмп

Зловещо: надгробна плоча на Доналд Тръмп

Новела от 1875 в която герои са Тръмп и Клинтън

Нибиру - Планетата Х, космическото тяло, което от години мнозина твърдят, че се насочва към Земята, дом на легендарните същества анунаки.


Кратък обзор на теорията за тайнствената планета Нибиру

НЛО или Нибиру над Ноймайер на 10 август 2012 ?

Нибиру ли е минала преди 70 000 години покрай Земята?

Докато чакаме водата за заливката да заври, може да си пуснем тази песен:Краят на света - предричаният през няколко години "край на света", Апокалипсис. Къде ли не "видяха" предсказания за него - в Библията, в календара на маите, в писанията на Ванга и Нострадамус. Трябваше да го причини кой ли не - тотален финансов крах, кометата Еленин, природните бедствия...


Малко статии с връзка по темата:

Убежища за края на света

Кометата Гарад, кометата Еленин и още една трета неизвестна комета

Кометата Еленин с триъгълен щит ?

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

И така, да забъркаме един миш-маш. Първите две съставки добре си лепват една за друга - като вода и брашно, от които се получава тесто. Доналд и Ким сякаш са създадени един за друг, истински герои от любовна драма. То не бяха заплахи, то не бяха епитети. В момента си мерят...ракетите.

Най-мощният ядрен тест на Северна Корея досега

Предупреждение! Това е колаж:


Краят на света и Нибиру също се смесват добре. Всъщност един от сценариите за настъпване на Апокалипсис е Земята и Десетата планета да се сблъскат. В последните месеци Дейвид Мийд (David Meade), един американски фанатизиран проповедник (демек християнски талибан), отново е извадил този полуфабрикат от камерата и твърдеше, че Нибируто ще донесе края на света на 23 септември т.г. Аз пиша настоящата статия именно на тази дата и засега не виждам някакви апокалиптични бедствия.

А как да свържем Ким/Доналд и Нибиру/Края на света? Ето как! Ким Чен Ун развива ракетната си програма, не защото иска да думне Америка с водородна бомба (и така да застраши целия свят с ядрена зима), а защото смята да унищожи Планетата Х и така да спаси Земята. Тоест дебелото момче е добър човек и герой. Лош е Доналд Тръмп, който заплашва на свой ред да думне Северна Корея. Тази теория е развита в жълтия таблоид Daily Star и ми звучи така, все едно е писана от някой дрогиран псевдо-журналист.


Самият Дейвид Мийд, християнският пастор, не бе много очарован от това, че Кимчо щял да спасява Земята. "Предполагам, че е възможно, но няма да постигне нищо" бяха думите му, твърдейки, че така идващата "звезда на смъртта" ще се разцепи на няколко части и ще причини още по-голямо унищожение. Всъщност мисля, че просто Мийд не искаше някой да предотврати пророчеството му. Друго си е да бе викал "ето, аз ви казах, аз бях прав", пък ако ще това да е свързано с унищожение на Земята.

Източник

Та, такива твърдения излизат по някои западни сайтове. А може би тези "новини" не са просто за забава, те целят да отвлекат вниманието от други неща - като истината за извънземните. Случайно ли е, че почти по същото време излезе още една новина...но за нея утре, освен ако междувременно не настъпи дългоочаквания край на света!

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Голямата измама със златото
Ядрени бедствия във филми: Fail-Safe (1964)
Ядрени бедствия във филми: Godzilla (1954)

Няма коментари:

Публикуване на коментар