05 октомври 2017

"Аутопсията на извънземно" се оказа измама

Ако се интересувате от НЛО, извънземни и паранормалното по принцип, вероятно сте гледали прословутата "аутопсия на извънземно". Това е 17-минутно черно-бяло клипче появило се през 1995. Твърденията бяха, че то показва истинско извънземно същество на което е направена аутопсия през 1947, след катастрофата на НЛО в Розуел, Ню Мексико, САЩ.


Сега се е появил един човек на име Спирос Меларис (Spyros Melaris), който твърди, че той е заснел филма в апартамента си в Лондон. Склонен съм да му вярвам, дава достатъчно подробности и имена и историята му лесно може да бъде проверена. "Извънземното" е направено от скулптора Джон Хъмприйс (John Humphreys), който е добре известен експерт по специалните ефекти, работил е и по сериала "Доктор Кой".


Меларис, който сега е на 58 години, разказва, че са набавили ретро хирургическия реквизит - инструменти, облекло, маски от различни доставчици в САЩ и Великобритания. Всичко трябвало да бъде точно такова, каквото е използвано през 40-те години, за да не събуди съмнения. "Правителствените патолози" от клипа са братът на Меларис и неговата приятелка. От местна кланица са купили овча и говежда карантия - за вътрешните органи на "извънземния". Мислели са да използват желе от малини за мозъка му, но са се отказали, защото било твърде тъмно.

За заснемането на филма е използван и 16 мм филм характерен за 1947.

Спирос Меларис:


Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Феноменът "Скъпи Дейвид" - реален ли е?
Измамници: чикагският фантом

Няма коментари:

Публикуване на коментар