14 септември 2017

Подценени филми на ужасите - част I

След като през лятото пусках поредица след поредица с изчезвания, сега ще направя нещо подобно и с филмите. След серията посветена на игралните филми показващи ядрени бедствия, следва серия недооценени ужаси.

Lovely Molly (2012)

На героинята в този филм и се случват странни неща. Другите си мислят, че тя е започнала да изперква, ама не е точно така. В много от сцените Моли е доста разголена, какъв филм всъщност е искал да направи сценариста?Coherence (2013)

Филмовите критици се изказват доста положително за този филм, но странно, той остава непопулярен. Изглежда като типичен психологически трилър, но има доста повече от просто обикновена психо-драма. Четох, че филмчето щяло да се хареса и на любителите на фантастиката (май разбрах защо, но няма да издавам. Добре де, ще издам - усещам някаква космическа нишка). Стига да не забравя, някой ден ще го изгледам!Triangle (2009)

Група приятели тръгват с яхта на пътешествие. От Бербудският триъгълник през призрачен кораб до изневиделица появили се двойници, филмът май си струва.1 коментар:

  1. Triangle, Coherence са много добри. Не им е обърнато достатъчно внимание за успех.

    ОтговорИзтриване