09 септември 2017

Странна аномалия от охранителна камера в Кловис + ВАЖНО ОБЯВЛЕНИЕ!

ОБЯВЛЕНИЕ НЕСВЪРЗАНО СЪС САМАТА СТАТИЯ

В последните години в различни институции като президентството, парламента, министерския съвет и дори в частни фирми понякога се провежда ден на отворените врати. Е, аз реших да направя нещо подобно в "Мистерика". Обявявам, че утре, 9.9.2017 ще е ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВИРТУАЛНИ ВРАТИ в блога. Той ще се състои в чата тук:


Смятам дори да назнача комисия по посрещането в състав:

Председател:

Потребителят известен като Георги Бончев

Членове:

- Потребителят известен като Станислав
- Потребителят известен като Мистерика Бот

Те още не знаят, че са включени в комисията, ама ще научат :D

Иначе, сериозно - ако искате да питате нещо, сега може да зададете своя въпрос. Важат обичайните правила - без обиди, глупости и т.н. Ако не получите веднага отговор, изчакайте малко, може в момента никой от комисията по посрещането да не е на линия, но все ще се появи, поне докато на единият член не му блокира окончателно електронната памет, а председателят и другият член не паднат пияни под масата.

Заповядайте!

*************************

Привидение ли се вижда на този запис? Според семейството това е духът на почиталия чичо на предишните собственици на имота. Но аз ще направя едно по-смело предположение...

Край този американски град намиращ се в Ню Мексико са направени забележителни археологически открития - древно пра-индианско селище. То е официално едно от най-старите в Америка, датирано на 11 000 години. Малко се знае за тези хора - от къде са се взели и защо са изчезнали. Те ще станат известни като "културата Кловис". Дали фигурата на записа не е духът на някой древен пра-индианец?Няма коментари:

Публикуване на коментар