21 септември 2017

Опасна игра: бялото кимоно

От време на време публикувам статии за така наречените "паранормални" игри - Дарума сан, радиото на късмета, книгата и въпросите... Настоящата игра няма награда, тоест нищо не печелите от това, че сте я играли, освен може би това да можете да се похвалите, че сте оцелели.

Какво ви трябва:

- тъмна стая с точно 4 ъгъла, завесите трябва да са спуснати
- източник на светлина, който лесно се спира и пуска
- компас, не е задължителен, но може да ви потрябва, ако не сте сигурни за посоките на света

Започнете играта след полунощ, между 2 и 3 е препоръчително (аз препоръчвам дяволския час - 3-4). Отидете в стаята и легнете по гръб. Светлината трябва да е включена, но трябва да можете лесно да я изгасите. Най-добре е да използвате нощна лампичка с копче, която да е до вас. Гледайте в тавана. Погледнете последователно към северния ъгъл на тавана, след това западния, южния, източния. Повторете това още два пъти. Кръстосайте ръцете си на гърдите. Повторете три пъти следното: "On be iroki yamashironi sowaka" (Он би ироки ямаширони совака). Представете си жена с дълга тъмна коса, облечена в кимоно, бяло на цвят, но доста оцапано с червени петна. Представете си как тя се приближава към вас. Раз-кръстосайте си ръцете, загасете лампата и се опитайте да заспите.

Ако видите жената и в съня си, значи сте я призовали успешно. Не говорете с нея, не ѝ казвайте името си, не и позволявайте да ви шепти в ухото. Ако започне да го прави, опитайте се веднага да се събудите. Пробвайте да раздрусате дясната си ръка или ако имате опит в осъзнатите сънища (lucid dreaming) използвайте, който метод знаете за събуждане.

След като се събудите, прегледайте ъглите на стаята. Има ли някъде сянка, която не трябва да е там? Не? Значи сте в безопасност, не пробвайте повече тази игра, един път ви стига.

Ако видите сянка, включете веднага светлината. Никога повече не оставайте сами в тъмното. Никога!

Ако не успеете да се събудите, докато тя ви шепти....съжалявам, много съжалявам, свършени сте...

Източник

1 коментар: