15 септември 2017

Индианец от стара картина държи смартфон?

Тези картина е нарисувана през 1937 и изобразява животът през 17 век в колониална Америка. На нея се вижда нещо странно - един от индианците сякаш държи смартфон и дори гледа в него по същия начин по който днес хората зяпат телефоните си докато преглеждат Фейсбук или някоя друга социална мрежа.Съвсем естествено за Интернет, веднага се появиха твърдения, че на картината е изобразен пътник във времето идващ от бъдещето, който се е появил през 30-те години на ХХ, за да може художника да го сложи в картината си. Освен ако самият художник също не е бил пътник във времето, който е посетил 17 век и е видял друг човек идващ от бъдещето и преоблечен като индианец, за да не се набива на очи в тогавашната епоха. Макар, че колко трябва да си тъп, за да се дегизираш като индианец, ама да забравиш да си скриеш телефона?

Горната теория е много сложна. Мисля, че има много по-просто обяснение. Това не е телефон, а огледалце и индианецът гледа удивено в него, защото не е виждал нищо подобно до тогава.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Енциклопедия на невъзможното: Роналд Опус

1 коментар:

  1. Това ще е първата от три "индиански" статии, втората ще излезе утре, а третата на 25 септември - за една мистериозна индианска култура.

    ОтговорИзтриване