03 август 2017

Заплашителен човек с черни очи от миналото лято

Аз живея в малък град в централен Арканзас. Една вечер след работа спрях да заредя гориво. На противоположната колонка бяха баща и син, а малко по-нататък - една жена стоеше до колата си. Влязох вътре да платя, но когато излязох, нещата бяха различни. Нямаше никого другиго на бензиностанцията, а бях вътре само за една минута. Бе толкова странно, все едно бях стъпил в друг свят. Внезапно се уплаших, без да знам защо.

Тогава от близките дървета се появи един мъж. Той застана до автомобила ми, докато аз се насочвах към колата. Когато се приближих, усетих ужасната миризма носеща се от човека. Изглеждаше като нормален гражданин, не бе с мръсни стари дрехи като колшар. Изглеждаше на 30 и няколко години. Отворих вратата на колата и отново го погледнах. Той дойде по-близо влачейки си краката. "Имам нужда някой да ме превози", странникът каза. Сякаш някаква сила ме удари. В този момент забелязах очите му - бяха станали абсолютно черни, без бяло, без нищо. Сякаш гледах в бездна. Вонята ми влияеше. "Къде искаш да отидеш?", на свой ред го попитах. "Просто ме качи, не задавай въпроси", бе отговорът му. Отвърнах: "не мога, трябва да се прибера в къщи". Той направи още няколко крачки към мен. Веднага скочих в автомобила и затворих вратата. Запалих двигателя, а в това време човекът се наведе до прозореца от към моята страна. Някаква сила искаше да го погледна, но аз дадох газ и се изнесох от там.

От тогава имам ужасни сънища свързани с този човек. Страх ме е да заспя, страх ме е, че ще ме убие в съня ми. Това е малък град и всеки знае всеки, но никой не е виждал този мъж с черни очи.

Източник

2 коментара:

  1. По добре че не го е качил.
    Аз също имах една много интересна случка с такова нещо но тогава не бях попаднала на този сайт и не знаех за този феномен а сега след като прочетох статиите за хората с черни очи си обяснявам какво може да е било въпреки че някои неща в моята случка и това което се обяснява за тях тук остава неразбираемо.

    ОтговорИзтриване