08 юли 2017

Снимки и изчезвания: Дейлен Пуа

27 февруари 2015. 18-годишният Дейлен Пуа се изкачва по "Стълбите към небесата" на хавайския остров Оаху. Това са 3922 стръмни стъпала водещи към радио кула и изсечени в планинския склон от американската армия през 1942 година. През 1987 е забранен достъпа на туристи до тях, но това не спира най-смелите, Пуа явно е един от тях.

Младежът за последно е видян в един близък град, но със сигурност се знае, че е достигнал до стъпалата и дори е започнал да ги изкачва, защото редовно пуска ъпдейти за прогреса си в социалните мрежи. Последният обаче е от 11:00 след което всякаква активност спира. Скоро започва издирване по въздух и суша. Намират се двама свидетели, които твърдят, че са чули някой да вика за помощ (защо не са помогнали?).

Пуа никога не е намерен, някои предполагат, че се е претрепал и е паднал в морето. На последната му снимка е намерено обаче нещо странно, ето я:


Вероятно не сте го забелязали, ето къде да гледате:


Видяхте ли приклекналия човек на склона?


Зрителна измама ли е това или наистина е имало някой в близост до Дейлен? Ако да, случайно ли човекът е бил там и има ли нещо общо с изчезването на 18-годишният момък? Може би просто този от снимката е ходил до тоалетна в този момент и не е отговорен за изчезването, а може би това е убиецът на Пуа....

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар