26 юли 2017

Изчезвания от превозни средства: Робин Путнам

Робин Путнам е на 25 години, когато изчезва през 2012. На 7 юли през въпросната година, той се качва на влак пътуващ от Оукланд, Калифорния до Гранд Джънкшън, Колорадо, за да посети семейството си. Влакът има междинна спирка в Саут Лейк Сити, Юта. Тук именно се установява, че младият мъж липсва. Претърсват целия влак, но от него няма и следа. На мястото където е седял са намери неговите куфар, портфейл и лаптоп - все едно е станал за малко и ей сега ще се върне.

Официалното заключение е, че той е слязъл в Саут Лейк Сити, но никой не го е видял да го прави, освен това няма мотив. Според властите той е страдал от безпокойство, имал е проблеми в личния си живот. Другите пътници във влака обаче не са забелязали нещо необичайно в поведението му. През следващите години на няколко пъти е забелязван човек, който прилича на Путнам, но дали това е наистина той е трудно да се каже. Дори има видео запис от охранителна камера на която може би се вижда как Робин пие бира в Саут Лейк. Качеството на записа не е достатъчно добро, за да се прецени това в действителност е изчезналия.

Източник

Може би този пич си пие някъде бирата с Ларс Митанг, германецът, който изчезна при странни обстоятелства преди няколко години докато бе на почивка в България....

Няма коментари:

Публикуване на коментар