20 юли 2017

Изчезване и намиране в Блек Маунтин

Досегашните статии от този месец посветени на различни изчезвания бяха взети от сайта Mysterious Universe. Настоящата обаче е от друг паранормален сайт - Phantoms and Mosters. Тя е доста по-сензационна, това ме навежда на мисълта, че може да е доукрасена, макар наистина да има такъв случай.

Случката е от 80-те години на ХХ век. Група от деца аутисти и двама инструктори са в планината Блек Маунтин, Ню Хемпшир. Едно от момчетата обаче се отделя и се загубва. Веднага започва издирване, в което участват около 250 човека. Не намират детето през първата нощ, макар това да не е много висока планина и хората да са професионалисти.

На близо 500 километра, в Масачузетс, един пожарникар гледа телевизионен репортаж за изчезналото дете. В този момент той получава нещо като висше просветление искащо от него да тръгне към Блек Маунтин. Така и прави. Пристига в зоната на издирването и наистина намира момчето. Успява там където хората занимаващи се специално с издирвания са се провалили.

Но това не е единственото странно нещо в историята, има още няколко. Оказва се, че момчето-аутист вече се справя доста по-добре в комуникацията с другите хора. Питат го как е оцеляло само в планината, където температурата пада през нощта. Той им казва, че е станало част от планината, било е заобиколено от бяла светлина, която го е топлила.

Животът на пожарникаря също се променя. Той си признава, че води двойнствен живот - официално е пожарникар, но тайно е подпалвачът отговорен за редица пожари в Масачузетс. Признава си, заради същата причина, поради която е тръгнал да търси момчето - бил получил послание от Бог.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар