10 юли 2017

Снимки и изчезвания: Чарли Нунан

Този случай е по-различен от описаните до сега. Първо той е доста стар, от началото на века, докато предишните истории са от преди няколко десетилетия или години. Освен това досегашните случаи са основно с криминален характер, а в изчезването на Чарли Нунан има силен паранормален елемент.

Чарли Нунан е бил фолклорист, който в продължение на години е обикалял южните и югозападните щати събирайки митове, предания и свръхестествени легенди. В Оклахома той чува странна история - за мистериозна жена, която живее в забутана ферма насред нищото. Тя не била обикновена старица, а демон или нещо подобно. Освен това винаги с нея било гигантско фантомно куче. Нунан се заинтригувал от историята и решил да издири тази къща в пустошта. Човекът изчезнал без следа и повече не бил намерен.

След време в една заложна къща някой продал един фотоапарат. Собственикът на къщата разпознал инициалите на Чарли Нунан и се свързал със неговата съпруга - Ели Нунан, която откупила фотоапарата. На цялата лента имало направена само една снимка - на нея се виждала някаква зловеща старица и голямо призрачно куче пред нея, точно както се разказвало в местната легенда.


Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар