11 юни 2017

Пореден случай на летящ хуманоид от Чикаго

Може би подобните описани случаи в блога за последния месец станаха поне 4-5. Затова спирам да публикувам след настоящата статия, освен ако няма някакво сериозно развитие - като например някой най-после да успее да заснеме съществото.

Това се случило в квартала Калумет Парк. Мъж и жена видели голяма черна фигура над дървета в близост до 127-ма улица и Ашленд Авеню. Това се случило около 19:30 на 27 май. Двамата първо си помислили, че това е черен хеликоптер - толкова голямо им изглеждало нещото. Когато обаче то се издигнало още по-нагоре в небето, ясно се видяло, че това е хуманоидна фигура с крила. Съществото летяло без да си мърда крилата!

Двойката се опитала да го заснеме, но вече леко притъмнявало и не се получило. Смятат обаче да са подготвени през следващите вечери и евентуално да го фотографират, ако пак се появи.

Източник


Обновление. Ок, снимка все още няма, но поне един от очевидците се е опитал да нарисува какво е видял. Ами не ми прилича много на Мотман, а на съвсем нормална птица.Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Летящ Бигфут
Призрачната котка в пустинята
Банши на снимка

Няма коментари:

Публикуване на коментар