04 юни 2017

Брекзит пречи на разкриването на истината за НЛО

През 2013 властите във Великобритания разсекретяват редица документи свързани с наблюдения на НЛО. Малко след това се установява, че мистериозно са пропуснати 18 документа. Правителството обещава да поправи този пропуск "съвсем скоро" - още през следващата 2014. Постоянно обаче изникват разни пречки и ето че няколко години по-късно въпросните 18 случая са все така недостъпни.

Най-новата причина, която настоящото правителство на Тереза Мей е изтъкнала са извънредните избори в "Обединеното" кралство, които ще се проведат на 8 юни. До тях се стигна в резултат на Брекзит, малоумното решение, което англичаните взеха на миналогодишния референдум.


Източник

Мислех да използвам тази новина, за да нахейтя англичаните заради Брекзита, но знам, че той е просто оправдание да не пускат публично тези 18 документа. Ако не бяха изборите, щеше да се намери друга причина за отлагане, както се случваше в предишните години. А какво общо имат изборите с тези документи? Нима съдържанието им е толкова сензационно, че хората масово да се откажат да гласуват? Един вид - "ето доказателства, че извънземните наистина съществуват, а вие ме карате да ходя да гласувам за някакви си безлични политици". С това поредно отлагане все повече започвам да си мисля, че може би в документите наистина има важни неща, дано все пак някой ден видят бял свят.

ПОДОБНИ СТАТИИ:
В деня на френските президентски избори Путин атакува паранормалното
5 от най-убедителните случаи на отвличания от извънземни (ВИДЕО)
Алистър Кроули - окултизъм и консерватизъм

Няма коментари:

Публикуване на коментар