09 май 2017

Лицето в огледалото в училищната тоалетна

Това е история разказана от човек на име Питър, който като дете е учил в английското графство Стафордшър. Сега той е на 46.

През 1979 посещавал училище в град Лонгтън. Описва го като "страхотно малко училище", но не иска да каже за кое точно от всичките училища става на въпрос.

Най-добрият приятел на Питър се казвал Били, самоуверено и харесвано от другите хлапе. Винаги разговорлив и мил към другите деца и учителите. Един ден обаче Питър забелязал промяна в своя приятел - той станал мълчалив и затворен в себе си.

"Дълго време се опитвах да го накарам да ми каже какво е станало". Един ден като били сами Били му разказал, че веднъж видял как мъжко лице го гледа от едно огледало в училищната тоалетна. Лицето висяло в нищото. Много се уплашил от случилото се и затова отказвал повече да ползва тоалетната като е само той в нея.

Питър се опитал да успокои приятеля си, няма такива неща като духове. Състоянието на Били обаче се влошавало.

Един ден Били трябвало да отиде до тоалетна и Питър помолил учителя си да го пусне и той да отиде с него. Учителят виждал, че нещо не е наред с Били и му разрешил. Докато вървели към тоалетната, Били треперел.

Вътре Били влязъл в една от тоалетните, а Питър останал в общото помещение с огледалата. Тогава видял как мъжко лице се оформя в огледалото.

"Замръзнах."

Скоро ясно се виждала главата висяща във въздуха. В този момент Били излязъл от тоалетната и лицето изчезнало. Питър казал на Били какво е видял. От този ден Били се успокоил, спокойствие му давало това, че не е единственият, който е виждал лицето. Никой от двамата повече не го видял.

Източник


Няма коментари:

Публикуване на коментар