07 май 2017

Могат ли котките да посещават други измерения и да се телепортират?

Котките от древни времена се свързват със свръхестественото. Според една съвременна теория, те могат да посещават други измерения и дори да се телепортират. Е, изглежда не винаги им се отдава, защото нямаше да има нито една сгазена котка. Да разгледаме обаче следващите няколко случая.

Това е написано от интернет потребител през 2012:

"Не много отдавна, аз си лежах на леглото с моята котка. Внезапно ми се прияде, затова станах и отидох в кухнята. Когато се върнах, котката я нямаше. След няма и 5 секунди мой приятел се обади от ДРУГИЯ КРАЙ на града и каза, че котката ми е на неговата веранда. Погледнах часовника, едва три минути се бяха минали откакто бях станал от леглото, за да ям нещо. Идея си нямам как котката е стигнала до другия край на града за това време."

Следващото видео е дадено като допълнение към оригиналната статия, то обаче не доказва възможностите на котките да се телепортират. Според мен животното просто е много бързо.Друг случай от 2014:

"Събудих се, котката бе умряла. Разстроих се и събудих приятеля ми. В този момент котката вече не бе мъртва и дори нападна краката ти." (просто е спала?)

Друг потребител разказва как докато е лежал, е усетил, че котката му се отърква в краката му. Станал, но не видял животинчето. Тръгнал да го търси и видял, че котката спи на дивана в друга част на къщата. Според други хора, коментирали тази история, котката в съня си е направила астрална проекция, която се е отъркала в стопанина си.

Още един случай. Човек се прибрал късно вечерта. Пред дома си видял неговият котарак, който обаче избягал. Когато влязъл в къщата, човекът видял, че котката спи блажено на бюрото му. Може би е видял навън просто друга котка изглеждаща като неговата? Човекът твърди, че "двойникът" бил с точно същата големина и цвят, никога преди не е виждал в квартала котка, която да прилича на неговата, камо ли да е пълно копие.

Източник

Да не забравяме и какви други твърдения има за котките. Като например, че са извънземни:

Извънземни се крият в нашите атоми, а котките са извънземни шпиони


1 коментар:

  1. Анонимен25 май, 2017 23:35

    Моята котка беше вкъщи, а на другия ден я нямаше там - беше на село. Дали се е телепортирала или нещо друго, нямам ни най-малка представа...

    ОтговорИзтриване