06 май 2017

Странни детайли около изчезването на бразилски студент

На 27 март т.г. изчезва бразилският студент Бруно Боргес. Това по принцип не е нещо необичайно за Бразилия, където нивата на престъпност са високи. В този конкретен случай обаче има смущаващи детайли. Неговата стая е покрита от пода до тавана с писаници и символи обхващащи теми като окултното, извънземните и алхимията. Не ми стана съвсем ясно това стая в общежитие ли е или в неговия дом. Ако е второто, до онзи момент родителите не са ли забелязали, никога ли не са влизали в помещението?


Освен това Боргес е оставил и 12 шифрирани ръкописа, всеки номериран с големи червени латински букви.


Полицията е открила, че един приятел на Бруно му е помогнал в шифрирането на текста. Оказва се, че изчезналият е смятал, че му е поставена тайна мисия от някакви по-висши същества. Освен това е търсел смисъла на живота и се е интересувал от астрални проекции (каквото и да значи това). Бруно е твърдял, че може да се "проектира" (в друго измерение? в друго място в пространството?), когато пожелае.

Какво все пак се е случило с младежа? Полицията смята, че човек с неговата интелигентност и наличие на пари (семейството му е богато) лесно може да напусне страната незабелязано.

Дали не се е самоубил? Така със сигурност се е "проектирал"...в ада.

А може все пак изчезването му да с изцяло криминален характер. Поредното отвлечено богаташко синче, за което някой ще иска откуп. Може пък откупът вече да е поискан, просто семейството да пази това в тайна.

А може наистина Бруно да се е проектирал в друго измерение, където в момента да изпълнява мисията поставена му от извънземните....

Източник


ПОДОБНИ СТАТИИ:
Самолет без пилот се разбива в Канада
Странната смърт на човека от никъде

3 коментара:

 1. Астралните проекции са интересна тема. Ще се радвам да напишете статия за тях. Доста хора практикуват, не знам обаче дали наистина се случва нещо, или просто лъжат. Иначе знам за момиче, което го е направило без да иска. Случва се когато си в полу сън,има начин да го правиш съзнателно, но е за хора със здрави нерви. Опитах веднъж и след две минути бях станала. 😃

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Тази тема е почти непозната за мен, стига да намеря добри източници, ще напиша статия

   Изтриване
 2. Появиха се нови сведения за "изчезналия". Сключил е договор за издаване на книга и се е покрил с помощта на свой братовчед и един приятел.

  http://www.surrealista.com.br/2017/05/amigo-de-bruno-o-desaparecido-do-acre-e-preso-e-caso-ja-e-tratado-como-jogada-de-marketing

  ОтговорИзтриване